Folli Follie: Παραιτείται ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος - Νέα αίτηση προστασίας της εταιρείας

Folli Follie: Παραιτείται ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος - Νέα αίτηση προστασίας της εταιρείας

Σύμφωνα με πληροφορίες  η δέσμευση για αποχώρηση είχε τεθεί ως προϋπόθεση από τους δανειστές του ομίλου προκειμένου να συναινέσουν στη στήριξη της προσπάθειας εξυγίανσής του

koutsolioutsosj
Να αποχωρήσει από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Folli Follie μέχρι το τέλος του έτους, δεσμεύτηκε εγγράφως ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος, απέναντι στους πιστωτές της εταιρείας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει η kathimerini.gr, η δέσμευση αυτή είχε τεθεί ως προϋπόθεση από τους δανειστές του κλυδωνιζόμενου ομίλου προκειμένου να συναινέσουν στη στήριξη της προσπάθειας εξυγίανσής του.

Ετσι εξασφαλίστηκε η σύμφωνη γνώμη του ελάχιστου ορίου του 20% των δανειστών του ομίλου και κατατέθηκε πριν από λίγο, νέα αίτηση υπαγωγής της Folli Follie σε καθεστώς προστασίας του άρθρου 106α του πτωχευτικού δικαίου.

Η συζήτηση του αιτήματος θα γίνει αύριο, Πέμπτη, το πρωί.

Παραμένει αδιευκρίνιστο, σύμφωνα πάντα με την kathimerini.gr εάν οι ελληνικές τράπεζες, θα στηρίξουν την αίτηση στην αυριανή συζήτηση αλλά σε κάθε περίπτωση, οι εξασφαλίσεις τους, δηλαδή η συμμετοχή του 37% της Folli Follie στα Αττικά πολυκαταστήματα, έχει εξαιρεθεί από την αίτηση προστασίας.

Την αίτηση κατέθεσαν οι εργαζόμενοι, συνεπικουρούμενοι από την εταιρεία, καθώς έτσι κρίθηκε ορθότερο από τους νομικούς συμβούλους του ομίλου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης