Folli Follie: Αποχωρεί η Rothschild από τη θέση του συμβούλου - Έκτακτο ΔΣ το απόγευμα

folli-follie

Tις επόμενες ημέρες είναι προγραμματισμένο να ανακοινωθούν οι αναμορφωμένες οικονομικές καταστάσεις της εταιρείας,  αφού ολοκληρωθούν οι έλεγχοι από τις εταιρείες που έχει προσλάβει

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην Folli Follie με τις νεότερες πληροφορίες να θέλουν την Rothschild να αποχωρεί από χρηματοοικονομικός συμβούλος του ομίλου.

Η συνεργασία της εταιρείας διήρκεσε μόλις τρεις μήνες και η αποχώρηση της οδηγεί σε άσχημες εξελίξεις καθώς είχε αναλάβει την αναζήτηση διεθνή επενδυτή για την εταιρεία.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα γίνει έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο το απόγευμα.

Εξάλλου, τις επόμενες ημέρες είναι προγραμματισμένο να ανακοινωθούν οι αναμορφωμένες οικονομικές καταστάσεις της Folli- Follie, αφού ολοκληρωθούν οι έλεγχοι από τις εταιρείες που έχει προσλάβει.

Εαν και επικρατεί επιφυλακτικότητα στην αγορά, πηγές από την εταιρεία επιμένουν ότι το πόρισμα της Alvarez & Μarshall θα παραδοθεί τις επόμενες ημέρες. Υπενθυμίζεται ότι η Ernst Young διενεργεί ειδικό έλεγχο στις οικονομικές καταστάσεις (ταμείο, εμπορικές απαιτήσεις, υποχρεώσεις), η Alvarez & Marsall διεξάγει την δικανική εγκληματολογική αξιολόγηση (Forensic Evaluation) στις οικονομικές καταστάσεις των ασιατικών θυγατρικών, ενω μια ομάδα της Deloitte Touche έχει αναλάβει να εκτιμήσει περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η ίδια η εταιρεία κατά την αίτηση υπαγωγής της μητρικής στο άρθρο 106α, επιβεβαιώθηκε πλήρως το newmoney.gr καθώς απο τον περασμένο Μάιο είχε γίνει αναφορά ότι η εταιρεία διαθέτει ταμείο λίγο κάτω απο τα 90 εκατ. ευρώ.

Η εταιρεία, δήλωσε ότι έχει χρηματικά διαθέσιμα ποσού 86,383 εκατ. ευρώ, οι απαιτήσεις που διατηρεί έναντι τρίτων ανέρχονται σε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, ενώ τα προϊόντα που βρίσκονται στα καταστήματα λιανικής ή στις αποθήκες ανέρχονται στο ποσό των 78 εκατ. ευρώ.

Εν τω μεταξύ σύμφωνα με τις συναλλαγές που έγιναν χθες για τα παράγωγα, η εταιρεία διαθέτει μια αξία περί τα 200 εκατ. ευρώ καθώς οι μετοχές άλλαξαν σε τιμές 3,5 ευρώ, 2 ευρώ και 1,98 ευρώ.

ΠΗΓΗ: newmoney.gr

ΣΧΟΛΙΑ (5)

Επί μήνες οι ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ, ψάχνουν για το ... ΤΑΜΕΙΟ !!

Επί μήνες, η Ελληνική Πολιτεία ΕΡΕΥΝΑ - ΤΑΧΑ - αν στο Ταμείο της foli Folie υπάρχουν κάποιες εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ !! Οι έρευνα θα ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ και με την επόμενη Κυβέρνηση, αφού είναι τόοοοοοοοοοσο δύσκολο να διαπιστωθεί αν υπάρχουν τα λεφτά στο Ταμείο της εταιρείας!!!!!!!!! Αισχροί ... σε αισχρότητες στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς !! Ποιοι είναι η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ;;;

CR

H Folli Follie είναι τελειωμένη. Κρίμα σε όσους είχαν μετοχές γιατί θεωρούνταν και βαρύ χαρτί στο ΧΑος τρομάρα της.

θεωρείτο

θεωρείτο

Dexter

Ενα ενα τα ποντικια εγκαταλειπουν το πλοιο.

r

Τσίπρα παραιτήσου!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

moodys

Επικαλούμενος το έλλειμμα της χώρας - Ο οίκος αναφέρει ότι το χρέος θα αυξηθεί περαιτέρω, καθώς η οικονομία της Ιταλίας θα συνεχίσει να ακολουθεί αδύναμη πορεία - Ως δεύτερη αιτία,  επικαλείται τις αρνητικές επιπτώσεις στη μεσοπρόθεσμη ανάπτυξη από τη διακοπή των διαρθρωτικών και φορολογικών μεταρρυθμίσεων

1
usedcar

Νέο «φυντάνι» εμπορίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων ανακαλύφθηκε στην Θήβα ο οποίος λαμβάνει προκαταβολές για ανύπαρκτα αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες έχοντας δημιουργήσει τεράστια προβλήματα σε πάρα πολλούς ανυποψίαστους καταναλωτές οι οποίοι βλέποντας τις ευκαιρίες που πουλάει μέσω Διαδικτύου σπεύδουν να ωφεληθούν.

ec

Η Ελλάδα δεν βρίσκεται ανάμεσα στις χώρες που έλαβαν επιστολή από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ζητώντας διευκρινίσεις σχετικά με το προσχέδιο του προϋπολογισμού τους, που κατατέθηκε στις αρχές της εβδομάδας

3
chrimatistirio

Σε χαμηλό 32 μηνών οι τράπεζες - Κατά 1,12% υποχώρησε ο ΓΔ στις 624,81 μονάδες, λόγω κυβερνητικών αναταράξεων και πιέσεων εξ Ιταλίας - Στο -5% η Πειραιώς, πτώση και σε Motor Oil-Viohalco, κέρδη για Τιτάνα μετά τη δημόσια πρόταση για εισαγωγή στο Euronext - Στο 4,37% το 10ετές ομόλογο


1