Η Εθνική Τράπεζα διαψεύδει δημοσίευμα για αυξήσεις μισθών ΔΣ και στελεχών

ethnik_01

«Αναφορικά με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Real News, η Εθνική Τράπεζα δηλώνει απερίφραστα ότι περιέχει σειρά αναληθειών και έχει αποκλειστικά σκοπό τη δημιουργία αρνητικών εντυπώσεων εις βάρος της Εθνικής Τράπεζας», υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της η Εθνική Τράπεζα

Αναληθή χαρακτηρίζει με ανακοίνωσή της η Εθνική Τράπεζα τα όσα αναφέρονται σε σημερινό δημοσίευμα περί αυξήσεων αμοιβών μελών του ΔΣ και στελεχών.

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα της εφημερίδας Real News κάνει λόγο για διπλασιασμό των αμοιβών του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της τράπεζας και των λοιπών μελών του ΔΣ, καθώς για αυξήσεις 10% στις αμοιβές υψηλόβαθμων στελεχών.

Ειδικότερα η ανακοίνωση της Εθνικής Τράπεζας αναφέρει:

«Αναφορικά με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Real News, η Εθνική Τράπεζα δηλώνει απερίφραστα ότι περιέχει σειρά αναληθειών και έχει αποκλειστικά σκοπό τη δημιουργία αρνητικών εντυπώσεων εις βάρος της Εθνικής Τράπεζας και των μελών του Διοικητικού της Συμβουλίου της στο ευρύ κοινό», υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της η Εθνική Τράπεζα.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Χαχα

Μάλιστα ...το ότι Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει δεν ισχύει καθόλου σε σας......

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

xilton-new-money-ena

H ΤΕΜΕΣ του ομίλου Κωνσταντακόπουλου ανακοίνωσε σήμερα την απόκτηση του ελέγχου της εταιρείας Ιονική Ξενοδοχεια καί Επιχειρήσεις Α.Ε., ιδιοκτήτριας του κτιρίου που διαχειρίζεται η Hilton, από τον τουρκικό όμιλο  Dogus

22