Ξεκινά ο Διαγωνισμός “StartHaifa 2018” για Νεοφυείς Επιχειρήσεις στην Ελλάδα

start_heifa

Η Πρεσβεία του Ισραήλ και το MITEnterpriseForumGreece συνδιοργανώνουν τον διαγωνισμό «StartHaifa 2018» για εκπροσώπους ελληνικών νεοφυών επιχειρήσεων στο χώρο της τεχνολογίας και των επιστημών. Στόχος του διαγωνισμού είναι να επιλεγεί η καλύτερη ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε αποστολή startup εταιριών από διάφορες χώρες του κόσμου στις εργασίες του «StartHaifa 2018» στο Ισραήλ.

Συγκεκριμένα, η νικήτρια ομάδα θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει ένα επαγγελματικό ταξίδι στο Ισραήλ στις 2-7 Δεκεμβρίου 2018 με ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα και να παρακολουθήσει τις εργασίες του «StartHaifa 2018».Πρόκειται για ένα μεγάλο συνέδριο καινοτομίας και επιχειρηματικότητας στη Χάιφα του Ισραήλ, όπου θα συγκεντρωθούν εκατοντάδες εκπρόσωποι νεοφυών επιχειρήσεων και επενδυτές. Το “StartHaifa 2018” θα επικεντρωθεί στην επιχειρηματικότητα και την καινοτομία με κοινωνικό αντίκτυπο.

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί στις 30 Οκτωβρίου 2018 σε ειδική εκδήλωση (pitching event) στις εγκαταστάσεις της Εθνικής Τράπεζας όπου διακεκριμένοι κριτές από την Ελλάδα και το Ισραήλ θα επιλέξουν την νικήτρια ομάδα ανάμεσα στους φιναλίστ.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι εκπρόσωποι νεοφυών επιχειρήσεων στους τομείςτου ιατρικού εξοπλισμού, της ψηφιακής υγείας και των διαδικτυακών υπηρεσιών υγείας (e-Health), των τεχνολογιών ναυτιλίας (εναλλακτικά καύσιμα για την ναυτιλία, λύσεις πλοήγησης και επιχειρησιακού συντονισμού στην ναυτιλία, κλπ.), των αυτοματοποιημένων δημοσίων συγκοινωνιών(σε λεωφορεία, τράμ, μετρό, τρένα, κλπ.), και της αστικής κυβερνοασφάλειας (λύσεις για την προστασία κρίσιμων αστικών υποδομών). Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2018.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το «StartHaifa 2018» είναι ο δεύτερος διαγωνισμός για ελληνικές startup επιχειρήσεις που συνδιοργανώνει η Πρεσβεία του Ισραήλ φέτος, καθώς αποδίδει μεγάλη σημασία στην συνεργασία Ισραήλ-Ελλάδας στους τομείς της επιχειρηματικότητητας και καινοτομίας. Έχει την τιμή να συνεργαστεί σε αυτόν τον διαγωνισμό με το ΜΙΤ EnterpriseForumGreece, μία από τις κορυφαίες οργανώσεις προώθησης και ανάπτυξης της νεοφυούς επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, που αποτελεί μέρος του παγκοσμίου δικτύου επιχειρηματικότητας MITEnterpriseForumτου ΜIT.

Μην χάσατε την ευκαιρία να ταξιδέψετε στο Ισραήλ και να δικτυωθείτε με ένα από τα πιο εξελιγμένα οικοσυστήματα καινοτομίας και επιχειρηματικότητας διεθνώς.
Για συμμετοχή και τους όρους τους διαγωνισμού κάντε κλικ στον ακόλουθο σύνδεσμο http://embassies.gov.il/athens/NewsAndEvents/Pages/StartHaifa2018.aspx
ή στο σύνδεσμο https://www.mitefgreece.org/start-haifa-2018-competition/

Περισσότερες ενημερώσεις θα αναρτώνται τακτικά στα socialmedia και websites των διοργανωτών.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

xilton-new-money-ena

H ΤΕΜΕΣ του ομίλου Κωνσταντακόπουλου ανακοίνωσε σήμερα την απόκτηση του ελέγχου της εταιρείας Ιονική Ξενοδοχεια καί Επιχειρήσεις Α.Ε., ιδιοκτήτριας του κτιρίου που διαχειρίζεται η Hilton, από τον τουρκικό όμιλο  Dogus

22