Εφικτή η ανάκαμψη για τις ελληνικές επιχειρήσεις

wind_oikonomia

Στους Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2018 η WIND Ελλάς, διακρίθηκε ως TurnaroundBusiness

Αθήνα 12 Ιουνίου 2018. Με το βραβείο«TurnaroundBusiness»διακρίθηκε η WIND Ελλάς στο πλαίσιο χθεσινής εκδήλωσης για τους«Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2018» που διοργάνωσε για 4η χρονιά η DirectionBusinessNetwork υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και του ΣΕΒ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Το βραβείο παρέλαβε ο Γενικός Οικονομικός Διευθυντής της εταιρείας Γιώργος Ράλλης ο οποίος δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερα τιμητικό για την εταιρεία μας και την προσπάθεια που έγινε από όλους τους εργαζόμενους να αποτελούμε σήμερα παράδειγμα υγιούς ελληνικής επιχειρηματικότητας έχοντας επιτύχει την πλήρη ανάκαμψη σε όλους τους δείκτες, οικονομικούς και επιχειρησιακούς. Παραμένουμε επικεντρωμένοι στη στρατηγική μας ώστε μέσω των επενδύσεων στα δίκτυα κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, τη διαρκή βελτίωση της εμπειρίας των πελατών μας και την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών, όπως πρόσφατα η υπηρεσία συνδρομητικής τηλεόρασης WIND VISION, να συνεχίσουμε την πορεία επιταχυνόμενης ανάπτυξης».

Στην εκδήλωση,πουαποτελεί ετήσιο θεσμό για την εγχώρια επιχειρηματικότητα και τη βράβευση των υγιών δυνάμεων της αγοράς, έδωσαν το παρών 600 περίπου υψηλόβαθμα στελέχη, εκπρόσωποι θεσμικών φορέων και της πολιτείας, ακαδημαϊκοί και δημοσιογράφοι.
wind_hellas_mesa

Η WIND Ελλάς απέσπασε τη διάκριση«TurnaroundBusiness» έχοντας επιτύχει ανάκαμψη στα οικονομικά της αποτελέσματα από το 2016. Η διετία που μεσολάβησε χαρακτηρίστηκε από ισχυρές επιδόσεις καθώς η αύξηση των εσόδων της εταιρείας ανήλθε σε 7,3% ενώ εντυπωσιακή ήταν η αύξηση του EBITDA για την ίδια περίοδο που άγγιξε το 21,3%.

Τα Οικονομικά Αποτελέσματα 1ου τριμήνου 2018, επιβεβαίωσαν ότι συνεχίζεται η αναπτυξιακή τροχιά στην οποία έχει εισέλθει η WIND καθώςτα συνολικά έσοδα από υπηρεσίες της εταιρείας αυξήθηκαν 4,2% ετησίως στα € 121 εκατ. και το προσαρμοσμένο EBITDA αυξήθηκε 19,8% ετησίως στα € 24,2 εκατ.

Με την πεποίθηση ότι οι τηλεπικοινωνιακές υποδομές είναι τα θεμέλια του ψηφιακού μετασχηματισμού της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας, ήδη από το 2015 η WIND Ελλάς έχει εξαγγείλει και υλοποιεί πλάνο επενδύσεων ύψους 500 εκατ. Ευρώ, με ορίζοντα ολοκλήρωσης το 2020. Τα κεφάλαια αυτά κατευθύνονται στα Δίκτυα Νέας Γενιάς σε κινητή (4G, 4G+) και σταθερή (οπτικές ίνες), αναπτύσσοντας υποδομές που θα δώσουν ώθηση στην ελληνική οικονομία και θα δημιουργήσουν προοπτικές ανάπτυξης. Ήδη μέχρι σήμερα η εταιρεία έχει εκτελέσει το 60% του πλάνου, ξεπερνώντας τα 300 εκατ. Ευρώ.

Για το 2018, οι επενδύσεις της WIND θα κυμανθούν μεταξύ 95 με 105 εκατ. € και αφορούν τη συνεχιζόμενη επέκταση των υποδομών νέας γενιάς

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Αλέξανδρος

Κανένα πρόβλημα για τις επιχειρήσεις όσο το κράτος ανέχεται να έχουν αφορολόγητα κέρδη, αδήλωτες εισπράξεις, άκοπες αποδείξεις, απλήρωτες εισφορές, ακατάβλητα τέλη, πρόστιμα, ΦΠΑ, λογαριασμούς, φόρους, μισθούς, ανεξόφλητα δάνεια, μαύρες καταθέσεις, παράνομο πλουτισμό, ανασφάλιστη ή μερική ή χαμηλόμισθη ή αλλοδαπή απασχόληση, παραβάσεις οικονομικές, εργασιακές, υγειονομικές, πολεοδομικές. Όλα καλά στην πραγματική οικονομία της αγοράς, αλίμονο σε συνταξιούχους, ανέργους, εργάτες, υπαλλήλους, μισθοσυντήρητους, μεροκαματιάρηδες, απλήρωτους εργαζόμενους.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

greece

Tα επικαιροποιημένα στοιχεία που ανήρτησε χθες η Παγκόσμια Τράπεζα για τις επιδόσεις 214 χωρών το 2017, δείχνουν ότι η Ελλάδα κατρακύλησε στον δείκτη «κυβερνητικής αποτελεσματικότητας» από την 96η θέση στην 101η της λίστας

10
tourismos

Πάνω από το ήμισυ των στερεών αποβλήτων που προέρχονται από τον τουριστικό τομέα στην Ελλάδα θα μπορούσε, μέσα από βέλτιστες πρακτικές, να οδεύει κάθε χρόνο προς την ανακύκλωση, ενώ παράλληλα μπορούν να γίνουν προσπάθειες για να μειωθούν τα οργανικά απόβλητα.

pipe_gas

Στην ατζέντα της κυβέρνησης ξαναμπαίνει δύο χρόνια μετά την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με τα Σκόπια, ο αγωγός φυσικού αερίου, ο οποίος είχε υπογραφεί μεταξύ του ΔΕΣΦΑ και της κρατικής εταιρείας της γείτονας χώρας ΜΕR. Πρόκειται για τον αγωγό που θα ξεκινάει από την Νέα Μεσημβρία Θεσσαλονίκης και θα καταλήγει στη FYROM, προσφέροντας μία εναλλακτική πηγή προμήθειας φυσικού αερίου για την χώρα, η οποία σήμερα εξαρτάται από το Ρωσικό αέριο.

turkish_central_bank

Μετά τις επαφές του Τούρκου υπ. Οικονομικών Αλμπαϊράκ στο Βερολίνο και μια εβδομάδα πριν την πολυαναμενόμενη επίσκεψη Ερντογάν στη Γερμανία ο γερμανικός Τύπος εστιάζει στην Τουρκία και τις γερμανοτουρκικές σχέσεις

2
wall_ole

Ο Dow Jones έκλεισε με άνοδο 0,32% ή 86 μονάδων στις 26.742, ο S&P κατέγραψε απώλειες μόλις 0,04% στις 2.929 μονάδες και ο Nasdaq κινήθηκε χαμηλότερα 0,51% στις 7.986 μονάδες