Απέσυρε την στήριξη στον Ψωμιάδη ο Γ. Καρατζαφέρης

Απέσυρε την στήριξη στον Ψωμιάδη ο Γ. Καρατζαφέρης

Με  δηλώσεις του στην εκπομπή του στο «Τελε-Άστυ» ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γιώργος Καρατζαφέρης απέσυρε την στήριξή του στον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη...

Με δηλώσεις του  στην εκπομπή του στο «Τελε-Άστυ» ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γιώργος Καρατζαφέρης απέσυρε την στήριξή του στον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη ο οποίος θα έχει πλέον την στήριξη μόνο της ΝΔ.

Η άρση της στήριξης όπως εξήγησε ο κ. Καρατζαφέρης σχετίζεται με την υποχώρηση του κ. Ψωμιάδη στο θέμα της υποψηφιότητας του αδελφού του μετά το «τελεσίγραφο Σαμαρά». «Από Ζορό έγινε κολίγος» είπε σε μία αποστροφή του ο κ. Καρατζαφέρης.

Το ΛΑΟΣ θα κατεβάσει στην περιφέρεια Κεντρικής  Μακεδονίας δικό του υποψήφιο. Σε σημερινές δηλώσεις του προθυμία να κατέβει ως υποψήφιος υποστηριζόμενος από το ΛΑΟΣ έδειξε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ και νυν ανεξάρτητος κ. Κώστας Κιλτίδης. Το θέμα δεν έχει κλείσει και ακούγεται και το όνομα του βουλευτή Θεσσαλονίκης του ΛΑΟΣ κ. Κυριάκου Βελόπουλου. Σε κάθε περίπτωση πάντως τα πράγματα δυσκολεύουν για τον νυν νομάρχη Θεσσαλονίκης ειδικά αν το ΠΑΣΟΚ όπως ακούγεται κατεβάσει απέναντί του στέλεχος πρώτης γραμμής.

Σε σημερινές του δηλώσεις ο κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης δήλωσε ότι «υποχώρησε για να μην διχάσει την παράταξη» ταυτίστηκε με την πολιτική γραμμή του κόμματος ενάντια στο μνημόνιο αλλά πήρε αποστάσεις από τον κ. Σαμαρά στα εσωκομματικά. Είπε ότι «το κεφάλαιο Καραμανλή δεν έχει κλείσει για τη ΝΔ» και το συνέδεσε με την ανάγκη να αποκτήσει ξανά την ενότητά της η ευρύτερη κεντροδεξιά παράταξη συμπεριλαμβάνοντας και την κυρία Ντόρα Μπακογιάννη και τον κ. Γιώργο Καρατζαφέρη.  

ΣΧΟΛΙΑ (1)

kamaraki

 "Υποδείγματα Πολιτικών", που περνάνε καλά και συζητάνε πόσο χάλια πάει ο κόσμος!!! (και πιστεύουν ότι μπορούν να φτιάξουν την Ελλάδα, ενώ έχουν μηδενικά προσόντα)...Η Ελλάδα κατάντησε έτσι από τέτοιους "σωτήρες"!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

seb11

Ο Σύνδεσμος επισημαίνει ότι η παρατεταμένη προεκλογική περίοδος θέτει σε κίνδυνο την μακροοικονομική σταθερότητα και ζητά τη μείωση του αφορολόγητου από το 2020 προκειμένου να προχωρήσουν οι φοροελαφρύνσεις και τα φιλοαναπτυξιακά μέτρα

casi_arthro

Παρά το γενναίο κούρεμα κατά 60% στα χρέη του προς το Δημόσιο και τις τράπεζες, μετά την ένταξη στο άρθρο 106β, συνεχίζει να αθετεί τις υποχρεώσεις του και να σωρεύει νέα χρέη προς το ΙΚΑ, τα οποία ήδη έφτασαν τα 22 εκατ. ευρώ

14
apofaseis

Το επιχειρείν φαίνεται ότι μπορεί να …περιμένει: Στα γρανάζια της γραφειοκρατίας έχουν εγκλωβιστεί εκατοντάδες αποφάσεις υπαγωγής του αναπτυξιακού νόμου που ψήφισε η κυβέρνηση το 2016, με τα επίσημα νούμερα να κάνουν λόγο για τουλάχιστον 1.276 προτάσεις προϋπολογισμού άνω των 3,8 δισ. ευρώ που αναμένουν επιχειρήσεις, με υγιή χρηματοοικονομικά στοιχεία, στην πλειονότητά τους από τον τομέα του τουρισμού, αλλά και από άλλους κλάδους στο κομμάτι των τροφίμων και της βιομηχανίας.