Απέσυρε την στήριξη στον Ψωμιάδη ο Γ. Καρατζαφέρης

Απέσυρε την στήριξη στον Ψωμιάδη ο Γ. Καρατζαφέρης

Με  δηλώσεις του στην εκπομπή του στο «Τελε-Άστυ» ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γιώργος Καρατζαφέρης απέσυρε την στήριξή του στον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη...

Απέσυρε την στήριξη στον Ψωμιάδη ο Γ. Καρατζαφέρης
Με δηλώσεις του  στην εκπομπή του στο «Τελε-Άστυ» ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γιώργος Καρατζαφέρης απέσυρε την στήριξή του στον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη ο οποίος θα έχει πλέον την στήριξη μόνο της ΝΔ.

Η άρση της στήριξης όπως εξήγησε ο κ. Καρατζαφέρης σχετίζεται με την υποχώρηση του κ. Ψωμιάδη στο θέμα της υποψηφιότητας του αδελφού του μετά το «τελεσίγραφο Σαμαρά». «Από Ζορό έγινε κολίγος» είπε σε μία αποστροφή του ο κ. Καρατζαφέρης.

Το ΛΑΟΣ θα κατεβάσει στην περιφέρεια Κεντρικής  Μακεδονίας δικό του υποψήφιο. Σε σημερινές δηλώσεις του προθυμία να κατέβει ως υποψήφιος υποστηριζόμενος από το ΛΑΟΣ έδειξε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ και νυν ανεξάρτητος κ. Κώστας Κιλτίδης. Το θέμα δεν έχει κλείσει και ακούγεται και το όνομα του βουλευτή Θεσσαλονίκης του ΛΑΟΣ κ. Κυριάκου Βελόπουλου. Σε κάθε περίπτωση πάντως τα πράγματα δυσκολεύουν για τον νυν νομάρχη Θεσσαλονίκης ειδικά αν το ΠΑΣΟΚ όπως ακούγεται κατεβάσει απέναντί του στέλεχος πρώτης γραμμής.

Κλείσιμο
Σε σημερινές του δηλώσεις ο κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης δήλωσε ότι «υποχώρησε για να μην διχάσει την παράταξη» ταυτίστηκε με την πολιτική γραμμή του κόμματος ενάντια στο μνημόνιο αλλά πήρε αποστάσεις από τον κ. Σαμαρά στα εσωκομματικά. Είπε ότι «το κεφάλαιο Καραμανλή δεν έχει κλείσει για τη ΝΔ» και το συνέδεσε με την ανάγκη να αποκτήσει ξανά την ενότητά της η ευρύτερη κεντροδεξιά παράταξη συμπεριλαμβάνοντας και την κυρία Ντόρα Μπακογιάννη και τον κ. Γιώργο Καρατζαφέρη.  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης