ΗΠΑ: Το υπουργείο Δικαιοσύνης ενέκρινε τη συγχώνευση της Bayer με τη Monsanto

bay29-ole

Ο όρος που έθεσαν οι Αμερικανοί - Ικανοποίηση στο επιτελείο του Ντόναλντ Τραμπ

Νέο τοπίο στην παγκόσμια αγορά των φαρμάκων και όχι μόνο αναμένεται να δημιουργηθεί το αμέσως επόμενο διάστημα, καθώς το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης ενέκρινε τη συγχώνευση των «γιγάντων» του χώρου, της γερμανικής Bayer και της Monsanto.

Ο όρος που έθεσε το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ για το μεγάλο deal, ήταν η εκ των προτέρων πώληση της περιουσίας που σχετίζεται με αγροτικές παραγωγές, αξίας 9 δισ. δολαρίων.

Συνεργάτες του Αμερικανού προέδρου εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τις εξελίξεις. «Το γεωργικό σύστημα της Αμερικής έχει κρίσιμη σημασία για την οικονομία μας, για το σύστημα διατροφής μας και για τον τρόπο ζωής μας, δήλωσε ο Makan Delrahim, επικεφαλής του τμήματος αντιμονοπωλιακής νομοθεσίας του υπουργείου. «Οι Αμερικανοί αγρότες και καταναλωτές βασίζονται στον ανταγωνισμό μεταξύ της Bayer και της Monsanto», πρόσθεσε.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

tekmhria

Σε «βραχνά» για εκατομμύρια υπερχρεωμένους και οικονομικά εξαθλιωμένους φορολογούμενους έχουν εξελιχθεί τα τεκμήρια της Εφορίας, καθώς προσδιορίζουν το ύψος του φορολογητέου εισοδήματός τους σε πολύ πιο υψηλό επίπεδο από το πραγματικό και τους υποχρεώνουν να καταβάλουν υπέρογκους φόρους.

kammenos_arthroo

Τα παραλειπόμενα της συμφωνίας: κατώτερο των δεσμεύσεων του Eurogroup το «πακέτο» ελάφρυνσης για το ελληνικό χρέος -Τα εύσημα Μοσκοβισί για τα 450 σκληρά μέτρα που πήρε η κυβέρνηση  - Το απίστευτο τρολάρισμα της Κομισιόν στην φιέστα Τσίπρα

67