Απώλειες στη Wall λόγω της πτώσης των τραπεζικών μετοχών

854531fd4b1abe0ac4067fed330a85fe_XL

Παρά τις σημερινές απώλειες, οι κύριοι δείκτες σημείωσαν ισχυρά εβδομαδιαία κέρδη

Πτώση στη Wall λόγω απωλειών των τραπεζικών μετοχών, σε μια κατά τ' άλλα καλή εβδομάδα για τις μετοχές.

Ο Dow -0,50% στις 24.360 μονάδες, ο S&P 500 -0,29% στις 2.656 μονάδες και ο Nasdaq -0,47% στιις 7.106 μονάδες

O Dow Jones σημείωσε πτώση 122 μονάδων, με τη J.P. Morgan να έχει τις χειρότερες επιδόσεις (-2,71%). Πτώση και για τον S&P 500 με τον χρηματοοικονομικό κλάδο να υποχωρεί 1,6%.

Οι κύριοι δείκτες ξεκίνησαν τη συνεδρίαση με άνοδο μετά την ανακοίνωση ισχυρών αποτελεσμάτων από κάποιες μεγάλες τράπεζες. Συγκεκριμένα, Citigroup, Wells Fargo και J.P. Morgan ανακοίνωσαν κέρδη τριμήνου και τζίρο που ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις. Αρχικά οι τραπεζικές μετοχές σημείωσαν κέρδη πριν αρχίσουν να υποχωρούν, καθώς τα ισχυρά αποτελέσματα είχαν ήδη αποτιμηθεί.

Παρά τις σημερινές απώλειες, οι κύριοι δείκτες σημείωσαν ισχυρά εβδομαδιαία κέρδη: Dow και S&P 500 σημείωσαν αντίστοιχα άνοδο 1,8% και 2%, ενώ ο Nasdaq 2,8%.

Πηγή: Newmoney.gr

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

ytygy_XL

Οι όποιες συζητήσεις για το μέλλον του Αttica Group έχουν παγώσει, προς το παρόν, και αναμένεται να αναθερμανθούν το πρώτο τρίμηνο του 2019. Η MIG μετά την πώληση του «ΥΓΕΙΑ» εισέπραξε 200 εκατομμύρια ευρώ οπότε «δεν υπάρχει βιασύνη» όπως ειπώθηκε στο «business stories».

hg67_XL

Σχεδόν ένα στα δύο ξενοδοχεία στην Ελλάδα κατατάσσεται στην κατηγορία των επιχειρήσεων- «αστεριών», ήτοι στην κατηγορία των διεθνώς αντατωνιστικών ξενοδοχείων, τα οποία όμως συγκεντρώνονται στους κύριους προορισμούς.

moscovisi

Ο Ευρωπαίος επίτροπος ξεκαθαρίζει ότι το μέτρο δεν έχει διαρθρωτική χροιά - «Με αυτόν τον προϋπολογισμό η εκτίμησή μας για την ανάπτυξη ανέρχεται στο 2,3%», υπογραμμίζει σε συνέντευξή του, ενώ αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να καταργηθεί και το δεύτερο μέτρο του ΔΝΤ, αυτό της μείωσης του αφορολόγητου το 2020

2
tsakalotos-vouli1

Θα προβλέπει πρωτογενές πλεόνασμα στα επίπεδα του 4% του ΑΕΠ φέτος και του 3,6% την προσεχή χρονιά – Κατατίθεται εν μέσω καταιγισμού εκθέσεων από ευρωπαϊκούς θεσμούς, Κομισιόν και ΟΟΣΑ

44