Απώλειες στη Wall λόγω της πτώσης των τραπεζικών μετοχών

854531fd4b1abe0ac4067fed330a85fe_XL

Παρά τις σημερινές απώλειες, οι κύριοι δείκτες σημείωσαν ισχυρά εβδομαδιαία κέρδη

Πτώση στη Wall λόγω απωλειών των τραπεζικών μετοχών, σε μια κατά τ' άλλα καλή εβδομάδα για τις μετοχές.

Ο Dow -0,50% στις 24.360 μονάδες, ο S&P 500 -0,29% στις 2.656 μονάδες και ο Nasdaq -0,47% στιις 7.106 μονάδες

O Dow Jones σημείωσε πτώση 122 μονάδων, με τη J.P. Morgan να έχει τις χειρότερες επιδόσεις (-2,71%). Πτώση και για τον S&P 500 με τον χρηματοοικονομικό κλάδο να υποχωρεί 1,6%.

Οι κύριοι δείκτες ξεκίνησαν τη συνεδρίαση με άνοδο μετά την ανακοίνωση ισχυρών αποτελεσμάτων από κάποιες μεγάλες τράπεζες. Συγκεκριμένα, Citigroup, Wells Fargo και J.P. Morgan ανακοίνωσαν κέρδη τριμήνου και τζίρο που ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις. Αρχικά οι τραπεζικές μετοχές σημείωσαν κέρδη πριν αρχίσουν να υποχωρούν, καθώς τα ισχυρά αποτελέσματα είχαν ήδη αποτιμηθεί.

Παρά τις σημερινές απώλειες, οι κύριοι δείκτες σημείωσαν ισχυρά εβδομαδιαία κέρδη: Dow και S&P 500 σημείωσαν αντίστοιχα άνοδο 1,8% και 2%, ενώ ο Nasdaq 2,8%.

Πηγή: Newmoney.gr

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

ellines-krisi

Η απουσία εμπιστοσύνης των Ελλήνων στους ευρωπαϊκούς θεσμούς σε συνδυασμό με την ακλόνητη πίστη τους στο ευρωπαϊκό κεκτημένο στο επίκεντρο δημοσίευματος της γερμανικής εφημερίδας

ependisis

Στην ανάπτυξη της Αττικής Ριβιέρας «επενδύουν» οι όμιλοι ΤΕΜΕΣ και Grivalia, οι δύο ανάδοχοι για την αξιοποίηση και μακροχρόνια εκμετάλλευση των δύο εκτάσεων στην περιοχή της Βούλας που παραμένουν εγκαταλειμμένες τα τελευταία... πολλά χρόνια.

akinita_ar

Ακόμα και σε περίπτωση παροχής «προσωρινής προστασίας» το Δημόσιο θα μπορεί να επιβάλει όλα τα άλλα μέτρα αναγκαστικής εκτέλεσης ή ασφαλιστικών μέτρων στην κύρια κατοικία του αιτούντος, αλλά και μέτρα αναγκαστικής εκτέλεσης η ασφαλιστικών μέτρων στην υπόλοιπη περιουσία του οφειλέτη

1