Χρηματιστήριο: «Βουτιά» στις τράπεζες, απώλειες στο Γενικό Δείκτη

Χρηματιστήριο: «Βουτιά» στις τράπεζες, απώλειες στο Γενικό Δείκτη

Με πτώση 0,79%, στις 807,44 μονάδες «έκλεισε» η συνεδρίαση της Δευτέρας

Με τραπεζικό «ξεπούλημα» στην Τράπεζα Πειραιώς και στις υπόλοιπες τραπεζικές μετοχές συνεχίστηκε η απαξίωση στο χρηματιστήριο της Αθήνας.

Με αρκετά χαμηλές συναλλαγές ο Γενικός Δείκτης βρέθηκε στις 807,44 μονάδες, καταγράφοντας πτώση 0,79%.

Η μετοχή της Εθνικής Τράπεζας έκλεισε στα 0,265 ευρώ καταγράφοντας πτώση 1,71%. Βουτιά 2,48% για την Eurobank στα 0,7265 ευρώ. Βουτιά 6,99% για την Τράπεζα Πειραιώς στα 3,088 ευρώ ή 0,1544 ευρώ προ του reverse split. Με πτώση 1,65% η Alpha bank στα 1,849 ερυώ. 

Με πτώση 2,28% η μετοχή της Δεη στα 2,662 ευρώ. Αμετάβλητος ο τίτλος του ΟΠΑΠ στα 9,73 ευρώ. Χαμηλότερα ο ΟΤΕ στα 11,20 ευρώ με πτώση 0,18%. Ο τζίρος μόλις που ανήλθε στα 32,5 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

sev

Στο μηνιαίο του δελτίο, ο ΣΕΒ επισημαίνει ότι η στασιμότητα της παραγωγικότητας θέτει σε κίνδυνο την συνεχιζόμενη ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας – Η Ελλάδα θα πρέπει να αναζητήσει κεφάλαια στις αγορές μετά από 9 χρόνια

uytXL

Δεκτή έκανε η πρόεδρος του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχαν καταθέσει στις 15 Νοεμβρίου, μέλη της Ένωσης Ελλήνων Επενδυτών, ζητώντας να μην υπάρξει μεταβολή στο περιουσιακό καθεστώς της εταιρείας Folli - Follie

greece_economy

Ελλάδα - Ισπανία - Ιρλανδία σημειώνουν πρόοδο στο πεδίο της ανταγωνιστικότητας - «Πολλές χώρες της ευρωπαϊκής περιφέρειας που είχαν πληγεί ιδιαιτέρως έντονα από τη χρηματοπιστωτική και οικονομική κρίση, βελτίωσαν την ανταγωνιστικότητά τους μέσα στα τελευταία δέκα χρόνια έναντι άλλων χωρών της ζώνης του ευρώ», γράφει το δημοσίευμα 

3
dasikoi_xartes

Άρον-άρον τρέχει να νομοθετήσει το υπουργείο Περιβάλλοντος για να αντιμετωπιστεί ο γόρδιος δεσμός των δασικών χαρτών στο νησιωτικό χώρο. Η μεγάλη μεταρρύθμιση που προχωρεί με εντατικούς ρυθμούς καθώς έχει αναρτηθεί το 52% της χώρας, αρχίζει να αποκαλύπτει και την άλλη πλευρά του …φεγγαριού. 

porto_helio

Ήταν ένα από τα σημαντικά ξενοδοχειακά deals της περασμένης χρονιάς με δεδομένα και τα ηχηρά ονόματα αγοραστών και πρώην ιδιοκτητών, ενώ τώρα έκλεισε μία νέα συμφωνία, αυτή τη φορά για το management του ξενοδοχείου.