Αύξηση Κινέζων τουριστών στην Ελλάδα κατά 56% την Κινεζική Πρωτοχρονιά 2018

Αύξηση Κινέζων τουριστών στην Ελλάδα κατά 56% την Κινεζική Πρωτοχρονιά 2018

Η Τουρκία και η Ελλάδα είναι από τους μεγάλους κερδισμένους για το πρώτο δίμηνο του 2018, που περιλαμβάνει και την Κινεζική Πρωτοχρονιά

Η Τουρκία και η Ελλάδα είναι από τους μεγάλους κερδισμένους για το πρώτο δίμηνο του 2018, που περιλαμβάνει και την Κινεζική Πρωτοχρονιά, όσον αφορά την αύξηση της τουριστικής κίνησης από την Κίνα.

Τα νούμερα προέρχονται από την εταιρία ταξιδιωτικών δεδομένων ForwardKeys, από την Ισπανία, η οποία καταγράφει συνολικά 7,4% αύξηση στους Κινέζους ταξιδιώτες κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου για τους Κινέζους στην Ευρώπη, για το δίμηνο Ιανουαρίου- Φεβρουαρίου 2018. Η Τουρκία, η οποία συνεχίζει να επανακάμπτει στον τουρισμό της μετά από τις τρομοκρατικές επιθέσεις είχε υπερδιπλασιασμό με το εντυπωσιακό ποσοστό του 108,2% για το πρώτο δίμηνο σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2017, ενώ στην Ελλάδα το αντίστοιχο ποσοστό διαμορφώθηκε στο 55,7%.

«Η Ευρώπη έχει αυτή την στιγμή μερίδιο της τάξεως του 10% όσον αφορά τον κινεζικό εξερχόμενο τουρισμό, ενώ το 2018 αναμένεται να είναι η χρονιά με τη μεγαλύτερη αύξηση όσον αφορά την αύξηση των αεροπορικών θέσεων από πλευράς των εταιρειών για ευρωπαϊκούς προορισμούς, ακολουθώντας το παράδειγμα των ΗΠΑ και της Αυστραλίας κατά το πρόσφατο παρελθόν», επισημαίνουν οι αναλυτές της εταιρείας.

Οι εκτιμήσεις από πλευράς της ForwardKeys βασίζονται στις αναλύσεις 17 εκατομμυρίων συναλλαγών κρατήσεων σε καθημερινή βάση, οι οποίες δείχνουν ότι οι Κινέζοι φέτος τείνουν να επιλέγουν περισσότερο ευρωπαϊκούς προορισμούς δεδομένης της μεγάλης αύξησης των συνδέσεων.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Ψησταριά το Πιστό Κυνηγόσκυλο

'Αντε επιτέλους! Να επισημοποιήσουμε τις παλιές καλές, κρυφές συνταγές του σουβλατζίδικου της κάθε γειτονιάς: Σουβλάκι στήθος σκύλου - Σουβλάκι μπούτι σκύλου - Σουβλάκι στήθος γάτας - Σουβλάκι μπούτι γάτας

Νιάου

Κρύψτε τις γάτες....

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

euro0

Δεν επιτεύχθηκε ακόμα συμφωνία μεταξύ Αθήνας και δανειστών για το διάδοχο νόμο Κατσέλη - Στη συνεδρίαση των ΥΠΟΙΚ της ευρωζώνης στις 5 Απριλίου παραπέμπεται και η συζήτηση για την επιστροφή των κερδών από τα ελληνικά ομόλογα, ύψους περί το ένα δισ. ευρώ

2
xrhmatistirio

Ως «μητέρα» των μαχών χαρακτηρίζουν την 29η Μαρτίου οι αγοραστές των ελληνικών τραπεζών καθώς εκείνη την ημερομηνία περιμένουν να ενταθούν οι ανοικτές πωλήσεις από τους short επενδυτών, μια ημέρα μετά τις ανακοινώσεις των αποτελεσμάτων των τραπεζών (Alpha bank, Eθνική).

stathaksi-new1

Aπορρίπτει την κριτική περί καθυστερήσεων στον τομέα της έρευνας για υδρογονάνθρακες και προαναγγέλλει την υπογραφή των συμβάσεων παραχώρησης για τις θαλάσσιες περιοχές «Ιόνιο» και «οικόπεδο 1»

1
5c3b7241c8147020bd6effcc037bf79f_XL

Ξεκινώντας από το γεγονός ότι ένα ποσοστό 66% των τουριστών έρχεται στη χώρα μας αεροπορικώς, τα πλάνα των αεροπορικών για τη θερινή σεζόν δίνουν τον τόνο για το πώς θα κινηθεί η κίνηση το καλοκαίρι.