Οι «χρυσοί» και οι... υπερδανεισμένοι Ευρωβουλευτές

Οι «χρυσοί» και οι... υπερδανεισμένοι Ευρωβουλευτές

Οι Έλληνες ευρωβουλευτές καταφέρνουν, όπως φαίνεται απ' τα ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ του 2016, να εμφανίσουν καταθέσεις αλλά και συνολικά περιουσία αρκετά μεγάλη - Μην ξεχνάμε, όμως και εκείνους που έχουν μεγάλα δανειακά βάρη
 

Μπορεί να απέχουν απ' την κεντρική πολιτική σκηνή ωστόσο φαίνεται πως η θητεία τους στο Ευρωκοινοβούλιο κάτι αφήνει στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς... Οι Έλληνες ευρωβουλευτές καταφέρνουν, όπως φαίνεται απ' τα ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ του 2016, να εμφανίσουν καταθέσεις αλλά και συνολικά περιουσία αρκετά μεγάλη. Υπάρχουν βέβαια και εκείνοι που έχουν μεγάλα δανειακά βάρη.

Ακολουθούν μερικές απ' τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις:

Καταθέσεις, ακίνητα και αμοιβαία κεφάλαια για τον Δημήτρη Παπαδημούλη (ΣΥΡΙΖΑ)


Τα εισοδήματα του ξεπέρασαν τα 220.000 ευρώ ενώ η σύζυγος του δήλωσε 30.000 ευρώ.

Διαθέτει καταθέσεις συνολικού ύψους 298.000 ευρώ σε 15 τραπεζικούς λογαριασμούς στην Ελλάδα και το Βέλγιο, με τις περισσότερες να βρίσκονται στο εξωτερικό. Η σύζυγος του και τα τέκνα της ως συνδικαιούχοι διαθέτουν καταθέσεις περίπου 946.000 ευρώ.

Δηλώνει επίσης 2 ακίνητα και η σύζυγος του άλλα 17 ακίνητα σε Αττική και Κρήτη.

Ως επενδυτής ο κ. Παπαδημούλης φαίνεται να προτιμά τα Αμοιβαία Κεφάλαια στα οποία έχει σημαντικά μερίδια. Οι συνολικές επενδύσεις αποτιμούνταν στο τέλος του 2015 σε 602.272 ευρώ, εκ των οποίων 208.000 ευρώ περίπου από αμοιβαίο κεφάλαιο της τράπεζας KBC και άλλα 167.000 ευρώ περίπου από το αμοιβαίο ΔΗΛΟΣ SYNTHESIS.

Ο κ. Παπαδημούλης δηλώνει ένα ΙΧ αυτοκίνητο 1.300 κ.εκ. το οποίο απέκτησε το 2008.

Ο... παραγωγικός Στέλιος Κούλογλου (ΣΥΡΙΖΑ)


Ιδιαίτερα παραγωγικός εμφανίζεται ο Ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου, ο οποίος δήλωσε συνολικά εισοδήματα σχεδόν 320.000 ευρώ, εκ των οποίων τα 145.500 ευρώ αφορούσε μέρισμα απ' την εταιρεία τηλεοπτικών παραγωγών της οποίας είναι ιδιοκτήτης.

Οι καταθέσεις που δήλωσε ο κ. Κούλογλου ξεπερνούν τα 303.000 ευρώ. Τα 131.559 ευρώ εμφανίζονται σε λογαριασμό τράπεζας στο Βέλγιο.

Για περισσότερες πληροφορίες: newmoney.gr

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Κονομημένοι σύντροφοι

Φτωχοί δουλέψτε για να μη σας μοιάσω ?

Γούσιας

Φορτωμένοι οι σύντροφοι ...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

zaxariadis

Η χρήση του υγροποιημένου φυσικού αερίου, του LNG, ως καυσίμου για τα πλοία προτάσσεται τα τελευταία χρόνια ως η οικολογική λύση για τη μείωση της εκπομπής καυσαερίων. Πολλοί θεωρούν ότι είναι το μεταβατικό καύσιμο για την μελλοντική πλήρη απεξάρτηση της ναυτιλίας από τον άνθρακα.

erga_mesa

Την βεντάλια των συμπράξεων στον τομέα της ενεργειακής εξοικονόμησης κτιρίων αλλά και του οδοφωτισμού ετοιμάζεται ανοίξει άμεσα η Ειδική Γραμματεία ΣΔΙΤ, σε μια περίοδο που η αγορά δοκιμάζεται από καταγγελίες για σωρεία φωτογραφικών διαγωνισμών σε διάφορους δήμους ανά την χώρα.

00000583faa1cbd0f02b98a16a3fa

Ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών μιλώντας σήμερα στο CNBC τόνισε πως οι ΗΠΑ έκαναν "πολύ ουσιαστική πρόοδο" με την Κίνα στα ζητήματα του εμπορίου

000187f3be3c6643aa8cc82c080_XL

«Βαδίζουμε στη σωστή κατεύθυνση, αλλά δεν τρέχουμε» τόνισε ο προέδρος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών και της Eurobank μιλώντας στη Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Εξαγωγών Βορείου Ελλάδος - Παρουσίασε σειρά προτάσεων που «θα μπορούσαν να πείσουν τις αγορές και να βελτιώσουν την αξιοπιστία της οικονομικής πολιτικής»