ΔΕΗ: Έκπτωση μεταξύ 2% έως 5,5% σε μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις

ΔΕΗ: Έκπτωση μεταξύ 2% έως 5,5% σε μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις

Επιβραβεύονται με κλιμακούμενο ποσοστό, το οποίο ποικίλει ανάλογα με το ύψος της κατανάλωσης

Εμπορικά κίνητρα μέσω νέας εκπτωτικής πολιτικής για μεσαίες και μεγάλες ανακοίνωσε η ΔΕΗ, με υλοποίηση από την 1η Ιανουαρίου 2015 και αφορά σε όσους καταναλώνουν τουλάχιστον 1Gwh ανά έτος -που μεταφράζεται σε περίπου 30.000 παροχές ηλεκτρικού ρεύματος επαγγελματικών εγκαταστάσεών τους.

Συγκεκριμένα, οι εταιρείες αυτές επιβραβεύονται με κλιμακούμενο ποσοστό έκπτωσης το οποίο ποικίλει ανάλογα με το ύψος της κατανάλωσης και θα κυμαίνεται μεταξύ 2% έως 5,5% στα σημερινά τιμολόγια.

Η νέα εκπτωτική πολιτική προστίθεται στη μείωση τιμών που πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο του 2014 και που αφορούσε κυρίως σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ενώ με το παρόν πρόγραμμα «επιβραβεύει» τις μεσαίες, μεγάλες εταιρείες και τους επιχειρηματικούς ομίλους, ανάλογα με το συνολικό ύψος της κατανάλωσής τους, καθιστώντας, όπως τονίζει, τα επαγγελματικά τιμολόγια της ΔΕΗ ως τα πλέον ανταγωνιστικά για την ενίσχυση και ανάπτυξη του επιχειρείν στη χώρα μας.

«Mε τον τρόπο αυτό η ΔΕΗ ΑΕ αποδεικνύει στην πράξη ότι στέκεται δίπλα στον επαγγελματία, καταναλωτή ηλεκτρικής ενέργειας, βοηθώντας σημαντικά στη μείωση του λειτουργικού κόστους της επιχείρησής του και ενισχύοντας την προσπάθειά του για βελτίωση της ανταγωνιστικότητάς του», αναφέρει στην ανακοίνωσή της.

Best of Network

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

staikouras

Ο επικεφαλής του ESM Κλάους Ρέγκλινγκ άνοιξε χθες «παράθυρο» για νέα, βελτιωμένη ανάλυση βιωσιμότητας χρέους στην 5η έκθεση μεταμνημονιακής αξιολόγησης, αλλά ο Επίτροπος Οικονομικών Πάολο Τζεντιλόνι ξεκαθάρισε πως «η συζήτηση για το μέλλον βρίσκεται στην αρχή» – Ορόσημο το Eurogroup της 16ης Μαρτίου