Ντάισελμπλουμ: Η Ελλάδα πρέπει να ολοκληρώσει τα προαπαιτούμενα

Ντάισελμπλουμ: Η Ελλάδα πρέπει να ολοκληρώσει τα προαπαιτούμενα

«Από τη στιγμή που τα εφαρμόσει θα ακολουθήσει η πέμπτη αξιολόγηση της τρόικας μετά το καλοκαίρι», είπε Ολλανδός υπουργός Οικονομικών

Ντάισελμπλουμ: Η Ελλάδα πρέπει να ολοκληρώσει τα προαπαιτούμενα
Η Ελλάδα πρέπει να ολοκληρώσει τα προαπαιτούμενα διεμήνυσε την Πέμπτη ο επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης των υπουργών Οικονομικών στο Λουξεμβούργο.

«Πρέπει να γίνει περαιτέρω δουλειά» τόνισε ο Ολλανδός πολιτικός αναφέροντας ότι ο νέος Έλληνας υπουργός Οικονομικών, Γκίκας Χαρδούβελης, διαβεβαίωσε τους ομολόγους του πως η ελληνική κυβέρνηση θα ολοκληρώσει τα πρώτα 6 προαπαιτούμενα έως τις αρχές Ιουλίου.

«Η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να εκπληρώσει πρώτα τα προαπαιτούμενα που συνδέονται με την τέταρτη δόση. Από τη στιγμή που τα εφαρμόσει θα ακολουθήσει η πέμπτη αξιολόγηση της τρόικας μετά το καλοκαίρι», ανέφερε ο Ολλανδός υπουργός Οικονομικών.

Κλείσιμο
Κληθείς να σχολιάσει όσους μέσα στην ελληνική κυβέρνηση υποστηρίζουν πως υπάρχει χώρος για αναδιαπραγμάτευση όρων του προγράμματος ο Ντάισελμπλουμ είπε: «Δεν ξέρω τι χώρο για μανούβρες αναζητεί η κυβέρνηση διότι δεν μας ενημέρωσε. Υπάρχουν ορόσημα και μεταρρυθμίσεις που θα πρέπει να εκπληρωθούν».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης