«Η Ιταλία έχει ήδη αρχίσει να ανακάμπτει», λέει ο Μόντι

«Η Ιταλία έχει ήδη αρχίσει να ανακάμπτει», λέει ο Μόντι

Ο Ιταλός πρωθυπουργός Μάριο Μόντι αναφέρθηκε με αισιοδοξία στην οικονομική κατάσταση της χώρας και στις μελλοντικές προοπτικές της

Παλινωδίες ΝΔ για την υπόθεση Βατοπεδίου
«Η Ιταλία έχει ήδη αρχίσει να ανακάμπτει», λέει ο Μόντι
Εγκαινιάζοντας την εμπορική έκθεση «Fiera del Levante», στο Μπάρι της Νότιας Ιταλίας, ο Ιταλός πρωθυπουργός Μάριο Μόντι αναφέρθηκε με αισιοδοξία στην οικονομική κατάσταση της χώρας και στις μελλοντικές προοπτικές της.

«Είναι αλήθεια ότι η ανάκαμψη, στα νούμερα, ακόμη δε φαίνεται. Αλλά εγώ σας καλώ να διαπιστώσετε, με λίγη προσπάθεια, ότι η ανάκαμψη είναι μέσα μας, ότι αποτελεί στόχο εφικτό για τη χώρα μας και νομίζω ότι θα τον πετύχουμε σύντομα», δήλωσε ο Μόντι.

«Η μηχανή μας ξαναπήρε μπρος», πρόσθεσε ο Ιταλός πρωθυπουργός, λέγοντας ότι «η Ιταλία είναι από τις χώρες που συναποφασίζουν στην Ευρώπη για το πως μπορεί να λυθεί το ελληνικό πρόβλημα....η Ρώμη ξαναμπήκε σε ένα δίκτυο λήψης αποφάσεων, απολαμβάνει σεβασμού. Αυτό δεν προέκυψε ως μάννα εξ ουρανού, ήταν το αποτέλεσμα μιας νέας επίγνωσης της πολιτικής τάξης, της κυβέρνησης, των πολιτών, ότι έπρεπε να δημιουργηθούν ασφαλέστερες βάσεις για την ιταλική οικονομία»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης