Το λάθος φάρμακο του γιατρού Ρέσλερ

Το λάθος φάρμακο του γιατρού Ρέσλερ

«Η λάθος διάγνωση του δρ Ρέσλερ για την Ελλάδα», είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της γερμανικής εφημερίδας Süddeutsche Zeitung

Ο «πλατινένιος» κύριος Μιχάλης Χατζηγιάννης
Το λάθος φάρμακο του γιατρού Ρέσλερ
Σε άρθρο της με τίτλο, «Η λάθος διάγνωση του δρος Ρέσλερ», η γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung, σχολιάζει την συνέντευξη του υπουργού Οικονομίας και αντικαγκελάριου της Γερμανίας, Φίλιπ Ρέσλερ, στην εφημερίδα Frankfurter Rundschau. Αφορμή ήταν η άποψη του πως μια έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ θα ήταν διαχειρίσιμη.

Κλείσιμο
«Όταν ο αντικαγκελάριος δηλώνει ότι μια έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη δεν τρομάζει πλέον, έχει κατά νου μια θεραπεία. Προσπαθεί να καθησυχάσει την κοινή γνώμη από τις πιθανές συνέπειες της ευρωκρίσης. Ο Ρέσλερ μοιράζει φραστικά ηρεμιστικά. Αυτός είναι ο ρόλος του υπουργού Οικονομίας και είναι ίσως χρήσιμος σε εποχές που η οικονομία βρίσκεται σε τέτοια δυσμενή κατάσταση», σημειώνεται στο κεντρικό άρθρο της εφημερίδας.

Στη συνέχεια αναφέρεται πως «κι όμως η θεραπεία του Ρέσλερ έχει ένα σημαντικό λάθος. Τη συστήνει, χωρίς όμως να είναι σε θέση να κρίνει, εάν είναι σωστή. Όπως κάθε άλλος πολιτικός, ο υπουργός Οικονομίας δεν γνωρίζει εάν οι εκτιμήσεις του αντιστοιχούν στην πραγματικότητα ή απλά στη γνώμη του τελευταίου οικονομολόγου με τον οποίο μίλησε».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης