Αποσελέμης: Συνεχίζεται το έργο με την πληρωμή του εργολάβου

Αποσελέμης: Συνεχίζεται το έργο με την πληρωμή του εργολάβου

Τόπο… για να ξαναπιάσουν δουλειά οι μπουλντόζες στο φράγμα Αποσελέμη στην Κρήτη έκανε το ΥΠΕΧΩΔΕ.

Μετά τη διακοπή των κατασκευαστικών εργασιών από την ανάδοχο εταιρεία εξαιτίας καθυστέρησης στην πληρωμή οφειλών, το υπουργείο εξασφάλισε τη συναίνεση του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, προκειμένου να εξοφληθούν τα χρωστούμενα και να συνεχιστούν οι εργασίες. Το συνολικό ύψος του έργου είναι 120 εκατ. ευρώ και σ

Τόπο… για να ξαναπιάσουν δουλειά οι μπουλντόζες στο φράγμα Αποσελέμη στην Κρήτη έκανε το ΥΠΕΧΩΔΕ.

Μετά τη διακοπή των κατασκευαστικών εργασιών από την ανάδοχο εταιρεία εξαιτίας καθυστέρησης στην πληρωμή οφειλών, το υπουργείο εξασφάλισε τη συναίνεση του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, προκειμένου να εξοφληθούν τα χρωστούμενα και να συνεχιστούν οι εργασίες. Το συνολικό ύψος του έργου είναι 120 εκατ. ευρώ και συγχρηματοδοτείται από το Ταμείο Συνοχής.

«Το φράγμα Αποσελέμη είναι ένα σημαντικότατο έργο για την Κρήτη με το οποίο αντιμετωπίζουμε το εκρηκτικό πρόβλημα της υδροδότησης των πόλεων του Ηρακλείου, του Αγίου Νικολάου, καθώς και ακόμα 6 δήμων και 19 κοινοτήτων της περιοχής», υποστηρίζει το υπουργείο και εκτιμά ότι θα ξεκινήσει να εκτελείται από την προσεχή, Δευτέρα 24 Νοεμβρίου.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

497e3200b451b56b143bfb4400047981_XL

Υπενθυμίζεται ότι στις 14 και 20 Αυγούστου, στις 7, 14, 21 και 28 Σεπτεμβρίου, στις 5, 12, 19 και 26 Οκτωβρίου και στις 2, 9, 16 και 30 Νοεμβρίου, καταβλήθηκαν 3.599 διπλές συντάξεις και μερίσματα, συνολικού ύψους 6.698.345,50 ευρώ, σε δικαιούχους συνταξιούχους.

main_draghi

«Μπουκάλα» έμεινε η χώρα μας, καθώς δεν εντάχθηκε ποτέ στο περίφημο QE της ΕΚΤ, το οποίο τερματίζεται στο τέλος του έτους - Η Φρανκφούρτη έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα επενδύσει σε ελληνικούς τίτλους, προτού συμφωνηθεί αξιόπιστη ρύθμιση για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους

21