Αποσελέμης: Συνεχίζεται το έργο με την πληρωμή του εργολάβου

Αποσελέμης: Συνεχίζεται το έργο με την πληρωμή του εργολάβου

Τόπο… για να ξαναπιάσουν δουλειά οι μπουλντόζες στο φράγμα Αποσελέμη στην Κρήτη έκανε το ΥΠΕΧΩΔΕ.

Μετά τη διακοπή των κατασκευαστικών εργασιών από την ανάδοχο εταιρεία εξαιτίας καθυστέρησης στην πληρωμή οφειλών, το υπουργείο εξασφάλισε τη συναίνεση του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, προκειμένου να εξοφληθούν τα χρωστούμενα και να συνεχιστούν οι εργασίες. Το συνολικό ύψος του έργου είναι 120 εκατ. ευρώ και σ

Τόπο… για να ξαναπιάσουν δουλειά οι μπουλντόζες στο φράγμα Αποσελέμη στην Κρήτη έκανε το ΥΠΕΧΩΔΕ.

Μετά τη διακοπή των κατασκευαστικών εργασιών από την ανάδοχο εταιρεία εξαιτίας καθυστέρησης στην πληρωμή οφειλών, το υπουργείο εξασφάλισε τη συναίνεση του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, προκειμένου να εξοφληθούν τα χρωστούμενα και να συνεχιστούν οι εργασίες. Το συνολικό ύψος του έργου είναι 120 εκατ. ευρώ και συγχρηματοδοτείται από το Ταμείο Συνοχής.

«Το φράγμα Αποσελέμη είναι ένα σημαντικότατο έργο για την Κρήτη με το οποίο αντιμετωπίζουμε το εκρηκτικό πρόβλημα της υδροδότησης των πόλεων του Ηρακλείου, του Αγίου Νικολάου, καθώς και ακόμα 6 δήμων και 19 κοινοτήτων της περιοχής», υποστηρίζει το υπουργείο και εκτιμά ότι θα ξεκινήσει να εκτελείται από την προσεχή, Δευτέρα 24 Νοεμβρίου.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

1

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην επιστολή της αναφέρει ότι «θέτει σε κίνδυνο την μείωση του ιταλικού δημόσιου χρέους, που αγγίζει το 132% του ΑΕΠ» - Ζητά από τη Ρώμη να υποβάλει τις παρατηρήσεις της πριν από «το μεσημέρι της Δευτέρας, 22 Οκτωβρίου»

4579918

«Το αίτημα να μην κοπούν οι συντάξεις δίνει την εντύπωση ότι η Ελλάδα δεν είναι σοβαρή χώρα - Στέλνει λανθασμένα μηνύματα στους επενδυτές» αναφέρει ο επικεφαλής οικονομολόγος του Ινστιτούτου