Η αλματώδης άνοδος και η θεαματική πτώση της «βασίλισσας» της Airbnb – Μια απίστευτη ιστορία απάτης

Η αλματώδης άνοδος και η θεαματική πτώση της «βασίλισσας» της Airbnb – Μια απίστευτη ιστορία απάτης

Μια ιστορία εξαπάτησης με επίκεντρο τη Τάλσα, μια πόλη 400.000 κατοίκων, γνωστή εδώ και καιρό ως η «πετρελαϊκή πρωτεύουσα του κόσμου»

Dani-Widell
Μια ιστορία απάτης, μια αυτοαποκαλούμενη βασίλισσα και μια ξαφνική κατάρρευση αποτελούν ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα του τι συμβαίνει όταν κάποιος εμπιστεύεται τυφλά μια ευμετάβλητη αγορά, έναν μη αξιόπιστο «γκουρού» και παραδίνεται στην υπόσχεση του εύκολου χρήματος. Η «βασίλισσα της Airbnb» της Τάλσα ήταν πια έκπτωτη και οι εξαπατημένοι πελάτες της έμειναν να μαζεύουν τα κομμάτια τους…

Η Dani Widell ήταν επενδυτής ακινήτων στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ και εργάστηκε με επιτυχία μέχρι να γίνει διαχειριστής ακινήτων Airbnb για 100 ακίνητα, μετά την πανδημία. Πρώην λογίστρια που φοίτησε στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Οκλαχόμα, απέπνεε λάμψη και αυτοπεποίθηση. Ανακήρυξε τον εαυτό της ως «βασίλισσα της Airbnb».

Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, ωστόσο, κατέστη προφανές ότι η Widell δεν είχε πλέον υπό τον έλεγχό της τη διαχείριση των Airbnbs: οι κρατήσεις ακυρώνονταν και τα χρήματα έλειπαν. Η αρχή της πτώσης της είχε μόλις ξεκινήσει, όπως αναφέρει το Business Insider.

Διαβάστε περισσότερα: newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης