Μύκονος: Ποια «επώνυμη» βίλα στα Κανάλια βγαίνει στο σφυρί

Μύκονος: Ποια «επώνυμη» βίλα στα Κανάλια βγαίνει στο σφυρί

Το ακίνητο που ανήκει στην οικογένεια Απαζόγλου των εκδόσεων Φυτράκη, έχει προγραμματιστεί να βγει σε πλειστηριασμό στις 15 Μαΐου, με τιμή πρώτης προσφοράς 1.093.000 ευρώ

mykonos_vila_
Ένα ακόμη «επώνυμο» ακίνητο στη Μύκονο παίρνει το δρόμο για το ηλεκτρονικό σφυρί. Πρόκειται για τη βίλα της οικογένειας Απαζόγλου, των εκδόσεων Φυτράκη, η οποία κατά πληροφορίες είχε βγει προς πώληση εν μέσω της οικονομικής κρίσης, περί το 2012.

Ο πλειστηριασμός στρέφεται ειδικότερα κατά του κ. Βασίλη Απαζόγλου, με επισπεύδουσα την doValue, ενώ η τιμή πρώτης προσφοράς έχει οριστεί σε 1.093.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τη σχετική έκθεση, το σφυρί έχει οριστεί για τις 15 Μαΐου, εκτός εάν μέχρι τότε μεσολαβήσουν προσφυγές ή άλλες κινήσεις αναστολής της διαδικασίας.

Η βίλα στα Κανάλια
Κλείσιμο
Ο πλειστηριασμός αφορά το δικαίωμα της πλήρους κυριότητας σε ποσοστό 100% κατοικίας, που βρίσκεται στη θέση «Κανάλια-Επάνω Διακόφτης» της Κτηματικής Περιφέρειας του Δήμου Μυκονίων και η οποία αποτελείται από δύο οριζόντιες ιδιοκτησίες (υπόγειο και ισόγειο) με λειτουργική ενότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: www.newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης