Ο κύβος ερρίφθη: Σπύρος Θεοδωρόπουλος vs Ιουλία Τσέτη σε μία πρωτόγνωρη «μάχη» για τον ΣΕΒ

Ο κύβος ερρίφθη: Σπύρος Θεοδωρόπουλος vs Ιουλία Τσέτη σε μία πρωτόγνωρη «μάχη» για τον ΣΕΒ

Εντός ωρών, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο κ. Θεοδωρόπουλος θα ανακοινώσει δημοσίως την υποψηφιότητα του, έπειτα απ’ το “τέλος εποχής” που σήμανε ο κ. Δημήτρης Παπαλεξόπουλος – Συζητήσεις και για πιθανό τρίτο υποψήφιο

n1-sev
Και τώρα οι δυο τους! Μετά το «τέλος εποχής» που σήμανε η απόφαση του κ. Δημήτρη Παπαλεξόπουλου να μην κατέλθει υποψήφιος για τρίτη θητεία, ο κ. Σπύρος Θεοδωρόπουλος και η κα Ιουλία Τσέτη βγαίνουν μπροστά σε μία άνευ προηγουμένου μάχη στη σύγχρονη ιστορία του ΣΕΒ για την ανάδειξη του νέου Προέδρου.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του newmoney ο κ. Θεοδωρόπουλος, Πρόεδρος της Bespoke SGA, αναμένεται εντός των επόμενων ωρών να ανακοινώσει και δημοσίως την υποψηφιότητα του στις εκλογές που θα διεξαχθούν κατά τη φετινή ΓΣ του Συνδέσμου στις 19 Ιουνίου. Μία απόφαση ειλημμένη εδώ και καιρό, που όμως περίμενε την επίσημη γνωστοποίηση των προθέσεων του κ. Παπαλεξόπουλου ενώπιον του Συμβουλίου του Συνδέσμου, χθες το βράδυ.

Υπενθυμίζεται ότι η κα Ιουλία Τσέτη, διευθύνουσα σύμβουλος του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων ΤΣΕΤΗ (ΟΦΕΤ), ανακοίνωσε την πρόθεση της να κατέλθει ως η πρώτη γυναίκα υποψήφια για την προεδρία του ΣΕΒ στις αρχές του μήνα κατά τη διάρκεια του ετήσιου Συνεδρίου του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εξαγωγέων και έκτοτε επιχειρεί να χτίσει προφίλ δυναμικής διεκδικήτριας.

Διαβάστε περισσότερα: newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης