«Εκλεισε» η χρηματοδότηση για το νέο project 5* των 150 εκατ. ευρώ στο Πόρτο Χέλι – Ετοιμο το 2026

«Εκλεισε» η χρηματοδότηση για το νέο project 5* των 150 εκατ. ευρώ στο Πόρτο Χέλι – Ετοιμο το 2026

Η συμφωνία χρηματοδότησης για το νέο ‘’Six Senses Porto Heli’’ έρχεται σε αναντιστοιχία με τη γενικότερη τάση και το «φρένο» στις χρηματοδοτήσεις αποδεικνύοντας ότι projects υψηλών προδιαγραφών με προστιθέμενη αξία ακόμη και σε αυτή τη συγκυρία μπορούν ακόμα να χρηματοδοτηθούν

n1-porto
Με «κλεισμένη» πλέον τη χρηματοδότηση και ορίζοντα ολοκλήρωσης το 2026 προχωρά η νέα τουριστική επένδυση 5 αστέρων στο Πόρτο Χέλι, συνολικού ύψους 150 εκατ. ευρώ που θα φέρει την υπογραφή της Six Senses, από τα πλέον ισχυρά brands στο χώρο της πολυτελούς φιλοξενίας.

Πρόκειται για το project του σχήματος που έχουν συστήσει η εταιρεία διαχείρισης ακινήτων CBE Capital με έδρα το Λονδίνο, η Τaconic Capital Advisors με έδρα τη Νέα Υόρκη, η Cedar Capital Partners επίσης από το Λονδίνο και η Golden Land Goutos με δραστηριότητα για πάνω για 5 δεκαετίες στον τομέα των ακινήτων στην περιοχή της Αργολίδας και των νοτίων προαστίων της Αθήνας. Oι επίσημες ανακοινώσεις έρχονται από το Λονδίνο, απ’ όπου οι επιτελείς της CBE Capital, ανακοίνωσαν την περασμένη Παρασκευή ότι το σχήμα προχώρησε σε συμφωνία με την Τράπεζα Πειραιώς για ομολογιακό δάνειο ύψους 95 εκατ. ευρώ για το project το οποίο υπολογίζει να είναι έτομο το 2026. Μάλιστα όπως δηλώνουν οι επιτελείς της CBE Capital και δη ο διαχειριστής κ. Geza Toth-Feher, η εν λόγω συμφωνία έρχεται σε αναντιστοιχία με τη γενικότερη τάση σε ΗΠΑ και Ευρωζώνη με το «φρένο» στις χρηματοδοτήσεις και αποδεικνύει στην πράξη ότι όταν πρόκειται για projects υψηλών προδιαγραφών με προστιθέμενη αξία, «παρά τις δύσκολες συνθήκες της αγοράς, ακόμη και σε αυτή τη συγκυρία μπορούν ακόμα να χρηματοδοτηθούν».

Διαβάστε περισσότερα: newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης