Πλειστηριασμοί: Τι «κλήρωσε» για «Ζάχο», Kochen και Elite

Πλειστηριασμοί: Τι «κλήρωσε» για «Ζάχο», Kochen και Elite

Στα προγραμματισμένα για σήμερα ηλεκτρονικά σφυριά περιλαμβάνεται το ακίνητο του ψητοπωλείου «Ζάχος» στη Βάρκιζα, και τα βιοτεχνικά κτήρια της επιπλοποιίας Kochen και της Elite

n3-zaxos
Περισσότεροι από 570 πλειστηριασμοί έχουν προγραμματιστεί να διενεργηθούν σήμερα Τετάρτη 20 Μαρτίου. Ανάμεσα σε αυτούς ξεχωρίζουν βαριά ονόματα του παρελθόντος, αλλά και εταιρείες που…από σπόντα εμπλέκονται σε αυτή τη διαδικασία.

Ο «Ζάχος» της Βάρκιζας

Σε αυτή τη δεύτερη κατηγορία ανήκει η περίπτωση του δημοφιλούς ψητοπωλείου των νοτίων προαστίων, του «Ζάχου» της Βάρκιζας. Και τούτο καθώς για σήμερα έχει οριστεί να βγει στο σφυρί το ακίνητο όπου στεγάζεται η επιχείρηση. Σημειώνεται ότι η επιχείρηση «Ζάχος» δεν εμπλέκεται στον πλειστηριασμό καθότι μισθώνει το χώρο, ενώ η όλη διαδικασία δεν επηρεάζει τη λειτουργία της.

Μάλιστα, πρόκειται για επαναληπτικό πλειστηριασμό δεδομένου ότι ο αρχικός στις 13 Δεκεμβρίου 2023 ανεστάλη λόγω της αποχής των Συμβολαιογράφων Ειδικότερα, ο πλειστηριασμός στρέφεται κατά της Ε.Ψ., ιδιοκτήτριας των ακινήτων που εντοπίζονται σε οικόπεδο εντός του σχεδίου πόλης του Δήμου Βάρης με επιφάνεια 766,70 τ.μ. Εντός του οικοπέδου βρίσκεται κτίριο που αποτελείται από ισόγειο, τρεις ορόφους και δώμα και περιλαμβάνει εμπορικά καταστήματα στο ισόγειο και επαγγελματικούς χώρους και κατοικίες στους ορόφους.

Κλείσιμο
Διαβάστε περισσότερα: newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης