Σπύρος Παζαρόπουλος: Νέο μαζικό σφυρί για ακίνητα στη Ν. Ιωνία

Σπύρος Παζαρόπουλος: Νέο μαζικό σφυρί για ακίνητα στη Ν. Ιωνία

Για τις 20 Μαρτίου έχουν προγραμματιστεί 7 πλειστηριασμοί με επισπεύδουσα την ΑΑΔΕ και συνολική τιμή εκκίνησης 3,33 εκατ. ευρώ - Η άνοδος και η πτώση ενός «ραλίστα» της αυτοκίνησης

Pazaropoulos-nea-iwnia-new-e1709058300989
Αντιμέτωπη με νέο μαζικό «σφυροκόπημα» βρίσκεται η «Κόσμος Αυτοκίνηση Εμπορική Ανώνυμη Εταιρεία», πρώην «S.P. Rent a Car Εμπορία και Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων», όπως με τη σειρά της προήλθε από αλλαγή επωνυμίας της εταιρείας «Σπύρος Κ. Παζαρόπουλος Ε.Π.Ε» (“Pazaropoulos”).

Οι πλειστηριασμοί με επισπεύδουσα την ΑΑΔΕ (Επιχειρησιακή Μονάδα Είσπραξης) έχουν προγραμματιστεί για τις 20 Μαρτίου και αφορούν 7 ακίνητα, με βασικότερο το πολυώροφο κτήριο επί της λεωφ. Κύμης στη Νέα Ιωνία που αποτελούσε την καρδιά των δραστηριοτήτων της επιχείρησης.

Όπως αναφέρεται στην έκθεση, «η διωκόμενη οφειλέτιδα του Δημοσίου εταιρεία οφείλει στο Κέντρο Ελέγχου Μεγάλων Επιχειρήσεων (Κ.Ε.ΜΕ.ΕΠ.) ποσό 8.744.111,38 ευρώ, πλέον προσαυξήσεων και λοιπών εξόδων μέχρι το τέλος του πλειστηριασμού». Έτσι «για την ικανοποίηση του Δημοσίου» εκτίθεται σε αναγκαστικό πλειστηριασμό η ακίνητη περιουσία της εταιρείας στην περιοχή της Ν. Ιωνίας.

Οι τιμές πρώτης προσφοράς για τις συγκεκριμένες ιδιοκτησίες ξεκινούν από τις 11.000 ευρώ και φτάνουν τα 2.650.000 ευρώ, με τη συνολική τιμή εκκίνησης να διαμορφώνεται στα 3.334.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: https://www.newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης