Για ποιον αγοράζει ΟΠΑΠ η Citigroup;

Για ποιον αγοράζει ΟΠΑΠ η Citigroup;

Μεγάλη κινητικότητα εμφάνισε σήμερα η μετοχή της ΟΠΑΠ με μια πράξη ( 1566000 μετοχές ) χωρίς  να διενεργηθεί πακέτο μετοχών.

Βρέθηκε το αυτοκίνητο του Λουτσιάνο ντε Σόουζα
Μεγάλη κινητικότητα εμφάνισε σήμερα η μετοχή της ΟΠΑΠ με μια πράξη ( 1566000 μετοχές ) χωρίς να διενεργηθεί πακέτο μετοχών.

Συγκεκριμένα, επί συνόλου 1,8 εκατ. μετοχών που  έχουν διακινηθεί, άλλαξαν «χέρια» 1,5 εκατ. μετοχές στην τιμή των 7,37 ευρώ.

Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες  πωλητής φαίνεται η Fidelity και αγοραστής – για κάποιον πελάτη της- η Citigroup. Μια άλλη πηγή θέλει την αμερικανική Capital να είναι πωλητής.

Όπως τονίζει Έλληνας διαχειριστής «τα funds αγοράζουν σε αυτές τις χαμηλές τιμές ιδιαίτερα όταν ο Ισπανικός ΟΠΑΠ έκανε δημόσια εγγραφή με αποτίμηση 9,5 δισ. ευρώ (ο ΟΠΑΠ έχει αποτίμηση μόλις 2,34 δισ. ευρώ).

Την περασμένη Πέμπτη, η ΟΠΑΠ διακίνησε 3,1 εκατ. μετοχές με 5 πακέτα με τιμές από 7,33 έως 7,60 ευρώ. Βεβαίως δεν είναι μόνο οι χαμηλές αποτιμήσεις που ελκύουν, αλλά και οι εξελίξεις στην ΟΠΑΠ, καθώς προετοιμάζεται να δώσει 800 εκατ. ευρώ έως 1 δισ. ευρώ για ανανέωση αποκλειστικότητας και μια άδεια για 35.000 vlts. 
Κλείσιμο
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης