Πέντε παραδοσιακά μυστικά ομορφιάς που γνωρίζουν οι Ρωσίδες

Πέντε παραδοσιακά μυστικά ομορφιάς που γνωρίζουν οι Ρωσίδες

Με τις γυναίκες από τη Ρωσία να είναι διαχρονικά συνώνυμες με την ομορφιά, ανακαλύπτουμε τις πρακτικές που περνούν από γενιά σε γενιά και αναδεικνύουν τα φυσικά χαρακτηριστικά τους

GettyImages-1469138476-1280x853
Φημίζονται για τη διαχρονική κομψότητα και τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά τους, ενώ έχουν μια παράδοση στην ομορφιά που ξεπερνά τις γενιές. Σε αυτή την εξερεύνηση, θα ξετυλίξουμε τα μυστικά ομορφιάς που οι Ρωσίδες κρατούν πολύτιμα, εμβαθύνοντας στις ιστορικές τους ρίζες που έχουν υφάνει ένα μωσαϊκό από πρακτικές περιποίησης της επιδερμίδας και τελετουργίες αυτοφροντίδας. Κάθε συμβουλή ομορφιάς αντικατοπτρίζει ένα αρμονικό μείγμα παράδοσης, φύσης και πολιτιστικής γνώσης, προσφέροντάς μια ματιά στη γοητεία που έχει καθορίσει τη ρωσική ομορφιά εδώ και αιώνες.

Τόνωση του κυκλοφοριακού

Ξεκινήστε με ζεστό ατμό από ένα ντους ή μπάνιο, αφήνοντας τα τριχοειδή αγγεία να ανοίξουν και το δέρμα να γίνει ελαστικό. Εδώ και δεκαετίες, οι Ρωσίδες χρησιμοποιούν κατακάθια καφέ στη σάουνα τους για να ενισχύσουν την κυκλοφορία του αίματος και για να μειώσουν την εμφάνιση των φλεβών. Η Σιβηριανή καλλονή Irina Shayk δεν έχει κρύψει μάλιστα την αγάπη της για τα ρωσικά λουτρά στην 88 Fulton Street, στην οικονομική συνοικία της Νέας Υόρκης. Αν και ο καφές και ο ατμός μπορεί να μοιάζει με το τέλειο φυσικό απολεπιστικό για να ξεφλουδίσει το νεκρό δέρμα μετά το καλοκαίρι, τα παρθένα κατακάθια καφέ δεν είναι η καλύτερη επιλογή για απολέπιση προσώπου. Σύμφωνα με τη Rhea Souhleris Grous, ειδική στην αισθητική με εμπειρία άνω των δύο δεκαετιών και ιδρύτρια της La Suite Skincare, είναι καλύτερο να τα χρησιμοποιείτε συνέχεια στο λάδι του σώματός σας και να εφαρμόζετε έναν ορό ή μια μάσκα με καφεΐνη για να αυξήσετε την κυκλοφορία μετά το μπάνιο ατμού. Με επαναλαμβανόμενη χρήση καφέ, αυτό το φυσικό scrub είναι ένας εξαιρετικός, φυσικός τρόπος για να μειώσετε τυχόν σημάδια κυτταρίτιδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: https://www.newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης