Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»: Ξεκινά η δημόσια προσφορά για την είσοδο στο Χρηματιστήριο

Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»: Ξεκινά η δημόσια προσφορά για την είσοδο στο Χρηματιστήριο

Πράσινο φως από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για το ενημερωτικό δελτίο του ΔΑΑ - Ανοίγει το βιβλίο προσφορών

el-venizelos
Έπειτα από προετοιμασία μηνών, τροχοδρομεί η διαδικασία για την είσοδο της εταιρείας «ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ A.E.» στο Χρηματιστήριο της Αθήνας.

Μετά την έγκριση σήμερα από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς του ενημερωτικού δελτίο για τη δημόσια προσφορά στην Ελλάδα, το βιβλίο προσφορών για τη διάθεση των μετοχών της ΔΑΑ κυριότητας ΤΑΙΠΕΔ (αντιστοιχεί στο 19% του συνόλου των μετοχών) αναμένεται να ανοίξει αύριο, Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου και θα παραμείνει ανοικτό για έξι εργάσιμες ημέρες.

Σύμφωνα με την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Πωλητή Μετόχου, που ελήφθη στις 22 Ιανουαρίου 2024, το Εύρος Τιμής Διάθεσης εντός του οποίου διατίθενται οι Προσφερόμενες Μετοχές κυμαίνεται μεταξύ €7,00 και €8,20 ανά Προσφερόμενη Μετοχή, Η Τιμή Διάθεσης μπορεί να ορισθεί εντός ή κάτω από το Εύρος Τιμής Διάθεσης αλλά δεν μπορεί να υπερβεί τη Μέγιστη Τιμή Διάθεσης.

Η Τιμή Διάθεσης αναμένεται να καθορισθεί, μετά το πέρας της διαδικασίας βιβλίου προσφορών, στις ή περί τις 2 Φεβρουαρίου 2024, με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του Πωλητή Μετόχου, θα γνωστοποιηθεί στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και θα αναφέρεται σε δημόσια ανακοίνωση που θα δημοσιευθεί σύμφωνα με το Άρθρο 17 του Κανονισμού για το Ενημερωτικό Δελτίο στο Ημερήσιο Δελτίο Τιμών (ΗΔΤ) του ΧΑ, το αργότερο έως την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την ολοκλήρωση της Συνδυασμένης Προσφοράς.

Κλείσιμο
Η εισαγωγή του συνόλου των μετοχών του ΔΑΑ στο ΧΑ θα λάβει χώρα μέσω της διάθεσης των υφισταμένων μετοχών κυριότητας του ΤΑΙΠΕΔ (30% των μετοχών του ΔΑΑ, ήτοι 90.000.000 μετοχές) σε συνδυασμένη προσφορά στην Ελλάδα και το εξωτερικό (η «Συνδυασμένη Προσφορά»).

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Μέλανι

Ανεβαίνει σήμερα η θερμοκρασία σε όλη τη χώρα - Έρχεται νέο κύμα κρύου το Σαββατοκύριακο

Σέξι mob wife με ψεύτικη γούνα στα χιόνια η Κλόε Καρντάσιαν - Δείτε φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης