ΔΕΣΦΑ: Τέσσερα φορτία με 443.130 κ.μ. LNG στη Ρεβυθούσα τον Ιανουάριο

ΔΕΣΦΑ: Τέσσερα φορτία με 443.130 κ.μ. LNG στη Ρεβυθούσα τον Ιανουάριο

Τα φορτία που θα εγκαινιάσουν τη νέα χρονιά, σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό, θα φέρουν οι Mytilineos, ΔΕΠΑ, Elpedison και Kolmar

revithousa_xr
Τέσσερα φορτία με συνολική ποσότητα 443.310 κ.μ. Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου θα εγκαινιάσουν τη νέα χρονιά στην τερματικό σταθμό της Ρεβυθούσας.

Συγκεκριμένα, με βάση τον αρχικό προγραμματισμό για τον Ιανουάριο του 2023, που δημοσιοποίησε χθες ο ΔΕΣΦΑ, η αρχή θα γίνει στις 7 Ιανουαρίου με φορτίο 73.855 κ.μ. για λογαριασμό της Kolmar NL BV. Θα ακολουθήσει στις 14 Ιανουαρίου φορτίο 147.710 κ.μ. για λογαριασμό της Mytilineos και στη συνέχεια, στις 18 Ιανουαρίου φορτίο 73.855 κ.μ. για λογαριασμό της ΔΕΠΑ. Ο μέχρι στιγμής προγραμματισμός ολοκληρώνεται στις 25 Ιανουαρίου με το φορτίο 147.710 κ.μ. για λογαριασμό της Elpedison.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το τελευταίο δίμηνο υπάρχει αυξημένη κινητικότητα με την έλευση πολλών φορτίων LNG, μέρος των οποίων κατευθύνεται προς εξαγωγή σε γειτονικές χώρες και κυρίως στη Βουλγαρία.

Έτσι, με βάση τον τελικό προγραμματισμό για τον Δεκέμβριο περιλαμβάνονταν 11 φορτία με συνολική ποσότητα 834.563 κ.μ. Τον Νοέμβριο ήρθαν 9 φορτία, με συνολική ποσότητα 494.165 κ.μ. Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου, έναντι 583.454 κ.μ. τον Οκτώβριο και 546.231 κ.μ. τον Σεπτέμβριο.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Βροχές σήμερα στα δυτικά και το ανατολικό Αιγαίο - Η πρόγνωση για το Σαββατοκύριακο

Οι τουρκόφρονες της μειονότητας που «πηγαινοέρχονται» στην Άγκυρα και η προκλητική λίστα Τσαβούσογλου

Η μοίρα «ξαναχτυπά» τη Σελίν Ντιόν - Οι μεγάλες τραγωδίες της ζωής της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης