Πολωνοί, Σέρβοι και Τούρκοι επιχειρούν «απόβαση» στην ελληνική αγορά

Πολωνοί, Σέρβοι και Τούρκοι επιχειρούν «απόβαση» στην ελληνική αγορά

Εν μέσω της πληθωριστικής αναταραχής, low cost αλυσίδες από την Ανατoλική Ευρώπη και την Τουρκία, με όπλο τις χαμηλές τιμές, τοποθετούνται στην Ελλάδα ανοίγοντας καταστήματα και στήνοντας θυγατρικές

sinsay-1280x852
Στην ελληνική αγορά εισέρχονται και μάλιστα με δυναμικό τρόπο, η μία μετά την άλλη, μεγάλες low cost αλυσίδες λιανικής χωρών της Ανατολικής Ευρώπης και της Τουρκίας επιχειρώντας να ξαναγράψουν τον χάρτη της αγοράς εν μέσω της νέας αναταραχής που προκαλεί το πληθωριστικό σπιράλ.

Τους τελευταίους μήνες, τρεις δημοφιλείς αλυσίδες της Ανατολικής Ευρώπης έχουν ξεκινήσει πλέον να ανοίγουν καταστήματα στην Ελλάδα και άλλες δύο έχουν συστήσει ελληνικές θυγατρικές με προοπτική να αναπτύξουν δίκτυο επί ελληνικού εδάφους. Την ίδια ώρα υπάρχουν και άλλες, κυρίως πολωνικές εταιρείες της ένδυσης και της υπόδησης, που επενδύουν προς το παρόν αποκλειστικά στο διαδικτυακό κανάλι πωλήσεων δημιουργώντας eshops στα ελληνικά και με ελληνικό domain, επιτυγχάνοντας σημαντική διείσδυση, όπως π.χ. το epapoutsia.gr, που όμως έχουν τη βάση τους στο εξωτερικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: https://www.newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης