Power Pass 2: Νέα αναμονή για την πληρωμή του

Power Pass 2: Νέα αναμονή για την πληρωμή του

Ξανά στην αναμονή για το Power Pass οι δικαιούχοι

powerpass-epidomata-pliromes
Έξι ημέρες μετά την ανακοίνωση του Χρήστου Σταϊκούρα ότι το Power Pass θα πληρωθεί «μέχρι τη Δευτέρα (26/9) το αργότερο», δικαιούχοι δεν έχουν δει τα χρήματα στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς. Η πληρωμή του επιδόματος για τους λογαριασμούς Ιουνίου μεταφέρεται από ημέρα σε ημέρα.

Η καθυστέρηση οφείλεται κατά πληροφορίες στο γεγονός ότι ένας από τους παρόχους ρεύματος δεν είχε δώσει τα στοιχεία των πελατών του για να ενσωματωθούν αυτά στην πλατφόρμα. Πλέον, τα χρήματα έχουν αποδεσμευτεί και μένει τώρα να γίνει η πίστωση στους λογαριασμούς από τα τραπεζικά ιδρύματα.

Εάν κανείς θέλει να τσεκάρει τι λέει το vouchers.gov.gr, θα διαπιστώσει ότι το μήνυμα γράφει «Προς επεξεργασία από το τραπεζικό ίδρυμα». Δηλαδή, η εντολή έχει αποσταλεί στην επιλεγμένη τράπεζα μέσω του συστήματος ΔΙΑΣ. Μόλις γίνει η πληρωμή, το μήνυμα θα αλλάξει σε «Εγκριθείσα», που σημαίνει ότι το σύστημα έχει λάβει απάντηση από το επιλεγμένο Χρηματοπιστωτικό Ίδρυμα ότι εκτέλεσε επιτυχώς την εντολή.

Ποιοι «κόβονται»

Όσοι δεν πήραν χρήματα ούτε στον πρώτο γύρο του επιδόματος για το ρεύμα, δεν θα λάβουν ούτε αυτή τη φορά. Αν δεν πρόλαβε κάποιος τις αιτήσεις, ή αν έχει σταθερό τιμολόγιο, ή αν δεν εγκρίθηκε η αίτηση, δεν θα περιλαμβάνεται ούτε τώρα στους δικαιούχους. Δεν υπάρχει εξάλλου καμία πρόβλεψη για τη διόρθωση τυχόν λαθών που έγιναν, με αποτέλεσμα ακόμα και καταναλωτές που είναι δικαιούχοι να μην μπορούν να εισπράξουν το Power Pass.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Survivor μάνατζερ ράγκμπι «τρελάθηκε» όταν έσβησαν τα φώτα

Κώστας Μανωλάς: Ο τρόμος του στον βρυχηθμό λιονταριού στη φωτογράφηση με τη Σαρζά - Δείτε βίντεο

Ζωγράφου: Επεισόδιο με πυροβολισμούς και τραυματία στην Πολυτεχνειούπολη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης