Fuel Pass II: Κλείνει σήμερα η πλατφόρμα για τις αιτήσεις

Fuel Pass II: Κλείνει σήμερα η πλατφόρμα για τις αιτήσεις

Πώς χάνεται η τρέχουσα επιδότηση για το Fuel Pass II

fuelpass2
Τελευταία ευκαιρία να υποβάλλουν αίτηση για το Fuel Pass ΙΙ θα έχουν οι ενδιαφερόμενοι μέχρι σήμερα, Πέμπτη (1/9), καθώς λήγει η προθεσμία για τον δεύτερο κύκλο επιδότησης στα καύσιμα.

Μέχρι στιγμής έχουν υποβληθεί πάνω από 2,5 εκατ. αιτήσεις στην πλατφόρμα vouchers.gov.gr, οπού μπορούν οι πολίτες να υποβάλλουν την αίτηση.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cmkso0n0ba7t)

Εκείνοι που θα προμηθευτούν τώρα το fuel pass πρέπει να χρησιμοποιήσουν το διαθέσιμο υπόλοιπο ως και τις 31 Οκτωβρίου, διαφορετικά θα το χάσουν. 


Το κυβερνητικό επιτελείο εξετάζει ήδη το επόμενο βήμα και τη δυνατότητα οικονομικής ελάφρυνσης μέσω ενός Fuel Pass 3, το οποίο θα ενσωματώνει βελτιώσεις αξιοποιώντας την εμπειρία των προηγούμενων εκδόσεων. Αν και ακόμη δεν έχει καταστεί σαφές πότε ακριβώς θα ξεκινήσει το νέο πρόγραμμα, το πιθανότερο είναι, ότι, εάν αυτό τελικά «τρέξει», θα αφορά στους μήνες Οκτώβριος-Νοέμβριος-Δεκέμβριος και θα λαμβάνει υπ’ όψιν την πορεία των διεθνών τιμών πετρελαίου και τα δημοσιονομικά περιθώρια όπως αυτά θα διαμορφώνονται στο πλαίσιο της ανάγκης για κάλυψη των αυξημένων αναγκών και σε άλλους τομείς όπως είναι το υψηλό κόστος ενέργειας σε μια περίοδο όπου ο χειμώνας θα βρίσκεται προ των πυλών.

Ειδήσεις σήμερα:

Με κατάθεση μάρτυρα-κλειδί ξεκινά σήμερα η ανάκριση για Μαλένα και Ίριδα

Στις 10 η συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας για τις παρακολουθήσεις

Σήμερα το τελευταίο αντίο στη 19χρονη Θάλεια, με τιμές από στρατιωτικό άγημα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης