Τα πιο… περίεργα ευρήματα της φετινής «χρυσής» λίστας των billionaires

Τα πιο… περίεργα ευρήματα της φετινής «χρυσής» λίστας των billionaires

Από τους κινέζους χοιροτρόφους και τους παραγωγούς σάλτσας σόγιας, στις δημοπρασίες κατεστραμμένων ΙΧ, τις απεντομώσεις και τα online dating sites

Billionaire-Man
Κανείς δεν αμφισβητεί ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι για να βγάλει κάποιος λεφτά. Και πολλά λεφτά. Να γίνει, όμως, δισεκατομμυριούχος σαφώς θεωρείται πιο… πολύπλοκο, πιο απαιτητικό και πιο σπάνιο. Για ορισμένους πάλι, ίσως, χρειάζονται απλά καλές ιδέες και «άστρο».

Γιατί τα πλούτη έρχονται και με ασυνήθιστους τρόπους. Να μπαίνουν στην «χρυσή» λίστα των φετινών billionaires π.χ. εκτροφείς χοίρων ή ο ιδιοκτήτης μιας πλατφόρμας on line dating, να αποκομίζουν αμύθητα κέρδη από τα επαγγέλματα τους ένας φούρναρης, οι πωλητές κατεστραμμένων αυτοκινήτων ή υδραυλικών εξαρτημάτων, ένας πλασιέ σαμπουάν, ένας ειδικός στις απεντομώσεις ή να φιγουράρουν ανάμεσα στην παγκόσμια οικονομική ελίτ… 8 παραγωγοί σάλτσας από σόγια, δεν συμβαίνει στον καθένα!

Ή, τουλάχιστον, οι παραπάνω δραστηριότητες «απέχουν» από αυτές των κορυφαίων ομίλων του εμπορίου και των commodities, του real estate, της τεχνολογίας και των telecoms ή των «κολοσσών» της ναυτιλίας, της βιομηχανίας, των πολυτελών brands, του χρηματοοικονομικού κλάδου κ.λπ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: https://www.newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης