CPLP: Η έκδοση ομολόγου «ανοίγει πόρτα» στο ελληνικό κοινό για επενδύσεις στη ναυτιλιακή αγορά του LNG

CPLP: Η έκδοση ομολόγου «ανοίγει πόρτα» στο ελληνικό κοινό για επενδύσεις στη ναυτιλιακή αγορά του LNG

Η Δημόσια Προσφορά του Κοινού Ομολογιακού Δανείου προς το επενδυτικό κοινό στην Ελλάδα ξεκινά σήμερα 20 Ιουλίου και η καταληκτική ημερομηνία είναι η 22η Ιουλίου

cplp
Τις ανάγκες της διεθνούς ναυλαγοράς παρακολουθεί στενά η Capital Product Partners LP και χάρη στην στρατηγική ετοιμότητα και ευελιξία που τη διακρίνει, μπορεί να ανταποκρίνεται με αμεσότητα και προσαρμοστικότητα στις μεταβολές που συντελούνται.

Μέσω της δυναμικής του στόλου της και τις επενδύσεις σε νέα πλοία, η CPLP έχει την ικανότητα να αξιοποιήσει τις τρέχουσες συνθήκες στη διεθνή αγορά θαλάσσιας μεταφοράς υγροποιημένου φυσικού αερίου, ισχυροποιώντας ακόμη περισσότερο τη θέση της στην παγκόσμια ναυλαγορά.

Η τρέχουσα συγκυρία σε ορισμένους τομείς της ναυτιλίας, όπως η αγορά μεταφοράς LNG, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή.

H εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία έθεσε σε πρώτο πλάνο την ενεργειακή ασφάλεια -πρωτίστως της Ευρώπης και ανέδειξε τον μείζονα ρόλο του υγροποιημένου φυσικού αερίου στην αντικατάσταση του ρωσικού φυσικού αερίου, δημιουργώντας έτσι περαιτέρω ζήτηση αερίου από χώρες όπως οι ΗΠΑ και το Κατάρ.

Σε αυτή την προσπάθεια, η ποντοπόρος ναυτιλία και ειδικά τα πλοία μεταφοράς LNG, αποτελούν την αναγκαία πλωτή αλυσίδα μεταφοράς του καυσίμου. Θα μπορούσε λοιπόν κανείς να πει ότι αυτές οι προκλήσεις είναι εκείνες που δημιουργούν την κατάλληλη συνθήκη για αναπτυξιακές κινήσεις, όπως η έκδοση ομολόγων.

Στο πλαίσιο αυτό, η CPLP LP προχωρά σε δεύτερη έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου ύψους ως 100 εκ. ευρώ και επταετούς διάρκειας στην Ελληνική Κεφαλαιαγορά Ομολόγων.

Κλείσιμο
Διαβάστε αναλυτικά στο newmoney.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Έγιναν 600 απομακρύνσεις κατοίκων - Οι άνεμοι πνέουν με πάνω από 80χλμ/ώρα

Καίγεται σπίτι στην Ανθούσα - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης