Πλειστηριασμοί: Άλλαξε χέρια η βίλα του “Mr. Raxevsky” Γ. Μουρτζούχου στην Εκάλη

Πλειστηριασμοί: Άλλαξε χέρια η βίλα του “Mr. Raxevsky” Γ. Μουρτζούχου στην Εκάλη

Βγήκε με τιμή εκκίνησης 1.110.000 ευρώ και κατακυρώθηκε 30.000 πάνω στα 1.140.000 ευρώ - Η ιστορική διαδρομή, η άνοδος και η πτώση της "Miss Raxevsky"

raxevsky_xr
Άλλαξε χέρια, όπως όλα δείχνουν, η βίλα του Γιώργου Μουρτζούχου στην Εκάλη. Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει το newmoney, κατά τον πλειστηριασμό που έγινε νωρίτερα σήμερα η κατασχεμένη ιδιοκτησία του “Mr. Raxevsky” βγήκε με τιμή πρώτης προσφοράς στα 1.110.000 ευρώ και κατακυρώθηκε 30.000 παραπάνω, στο ποσό των 1.140.000 ευρώ.

Πρόκειται για ένα οικόπεδο, άρτιο και οικοδομήσιμο, επί του οποίου έχει αναγερθεί διώροφη οικοδομή με υπόγειο και δώμα. Το υπόγειο έχει επιφάνεια 267,45 τ.μ, το ισόγειο 234,84 τ.μ. και αποτελείται από είσοδο, χολ, σαλόνι, χώρο τζακιού, τραπεζαρία, κουζίνα, χώρο φαγητού κ.ά.

Ο πρώτος όροφος έχει επιφάνεια 161,27 τ.μ. και αποτελείται από τρεις κοιτώνες, χολ και δύο λουτρά, ενώ το δώμα είναι 20,63 τ.μ. Όλοι οι όροφοι της οικοδομής αποτελούν μια ενιαία λειτουργικά κατοικία και επικοινωνούν μεταξύ τους με αναβατήρα και εσωτερική σκάλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: https://www.newmoney.gr/
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης