Pyramis: Τον Μάρτιο ξεκινά η παραγωγή εστιών «made in Greece»

Pyramis: Τον Μάρτιο ξεκινά η παραγωγή εστιών «made in Greece»

Στα Οινόφυτα το νέο εργοστάσιο, όπου μεταφέρεται ήδη ο εξοπλισμός της πρώην Πίτσος – Ο σχεδιασμός των νέων προϊόντων έχει ήδη ολοκληρωθεί

pyramis
Την οριστικοποίηση της συμφωνίας για το νέο εργοστάσιο στα Οινόφυτα με τη μετεγκατάσταση του μηχανολογικού εξοπλισμού από το πρώην εργοστάσιο της «Πίτσος» στο Ρέντη στη νέα μονάδα παραγωγής των Οινοφύτων να είναι ήδη σε εξέλιξη, ανακοίνωσε σήμερα η PYRAMIS της οικογένειας Μπακατσέλου.

«Η έναρξη της διαδικασίας μετεγκατάστασης του μηχανολογικού εξοπλισμού της «Πίτσος» από το Ρέντη στη μονάδα παραγωγής της Πυραμίς στα Οινόφυτα συνιστά το ορόσημο που θα οδηγήσει στη λειτουργία ενός εργοστασίου το οποίο θα πληροί τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές παραγωγής και ποιότητας και θα εξασφαλίσει την ανταγωνιστικότητα και προοπτικές της νέας μονάδας εντός και εκτός συνόρων», σχολιάζει ο Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Pyramis κ. Νικ. Μπακατσέλος.

bakatselos


Και προσθέτει: «Η προσήλωσή μας στην ανάδειξη του Made_in_Greece χαρακτήρα στη βιομηχανική παραγωγή, αποτελεί έναν ακόμη κρίκο στην προσπάθεια που κάνει η ελληνική οικονομία και επιχειρείν για μια ουσιαστική και βιώσιμη ανάπτυξη».

Υπενθυμίζεται ότι η Pyramis είχε συμφωνήσει την εξαγορά μέρους του εξοπλισμού της Πίτσος απ’ την γερμανική BSH, η οποία είχε αποφασίσει την παύση της λειτουργίας της, προκειμένου να μην σταματήσει η ελληνική παραγωγή ηλεκτρικών συσκευών. Έπειτα από πολύμηνη αναζήτηση χώρου τελικά τον βρήκε στα Οινόφυτα, όπου και πλέον στήνεται το νέο εργοστάσιο ενώ από καιρό είχε συγκροτηθεί η επιτελική ομάδα που έτρεχε το πρότζεκτ.

Μάλιστα, σύμφωνα με την εταιρεία, ο σχεδιασμός των νέων προϊόντων έχει ήδη ολοκληρωθεί και τα επόμενα στάδια είναι οι ποιοτικές δοκιμές προϊόντων και η εγκατάσταση του μηχανολογικού εξοπλισμού. Εκτιμά μάλιστα ότι η έναρξη της παραγωγής εστιών κουζίνας (σε πρώτη φάση) από το εργοστάσιο των Οινοφύτων, θα ξεκινήσει δοκιμαστικά στα τέλη Μαρτίου.


Ειδήσεις σήμερα:

Η παραλλαγή Omicron μειώνει κατά 69% τον κίνδυνο νοσηλείας, σύμφωνα με τις αρχές της Νορβηγίας

Τη Δευτέρα ξεκινά η εκπαίδευση των πρώτων 400 πανεπιστημιακών αστυνομικών, ανακοίνωσε ο Γεραπετρίτης

Πήρε εξιτήριο ο βουλευτής της ΝΔ, Φίλιππος Φόρτωμας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης