Δουλειές με κάρτες, δουλειές με ομόλογα και… όμορφες δουλειές – μόνο ΠΑΣΟΚ

Δουλειές με κάρτες, δουλειές με ομόλογα και… όμορφες δουλειές – μόνο ΠΑΣΟΚ

Χαίρετε, ΓΑΠ είναι αυτός τι περιμένατε… ότι θα περάσει στα ψιλά, έτσι για πλάκα (ή για πολύ πλάκα;). Πάντως, όντως ξαναζωντάνεψε την πολιτική -έστω για λίγες ημέρες ή μήνες, δεν ξέρω- η παρουσία του και φυσικά ανακάτεψε και την τράπουλα γιατί ό,τι και να λέμε το ΚΙΝΑΛ ή ΠΑΣΟΚ -ή όπως θέλετε πέστε το- είναι το τρίτο κόμμα. Και μπορεί και να χρειαστεί στο πρώτο για συγκυβερνήτης. Και φανταστείτε τι έχει να γίνει αν κληθεί ο ΓΑΠ να παίξει τον ρόλο του Καμμένου!

DARKROOM_ROOM_FIN
Μην ψάχνετε για ανάλυση και ισοζύγια σε Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ από την κίνηση του Γιώργου. Σας… δηλώνω υπευθύνως ότι όλοι έχουν και μια γνώμη για το τι σημαίνει και ποιον ωφελεί. Στο Μ.Μ. άκουσα μια «πηγή» να λέει ότι «ο ΓΑΠ έχει υπόγειες διαδρομές με την Κουμουνδούρου και αυτά που λένε ότι ο Τσίπρας δεν καλοβλέπει το ενδεχόμενο εκλογής του είναι παραμύθια».

Άλλη πηγή (από το ίδιο κέντρο) λέει ότι «λογικά ο Παπανδρέου θα κόψει κάτι από τον Τσίπρα, θα επαναπατρίσει αριστερόστροφους ΠΑΣΟΚΟΥΣ και θα διώξει κεντροδεξιούς προς τα εμάς, άρα μας συμφέρει». Όλα στέκουν ως θεωρίες. Αλλά εγώ λέω καθίστε να δούμε όταν «κάτσει η σκόνη» σε 15-20 ημέρες τι λέει το κοντέρ στην κοινωνία, στον κεντροαριστερό χώρο και βλέπουμε.

Την επόμενη Τετάρτη θα μεταβεί στο νησάκι της Χάλκης ο Πρωθυπουργός και η πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΝ για να κηρύξουν την έναρξη του προγράμματος GReco-island, στο πλαίσιο ενός φιλόδοξου προτύπου «πράσινης» οικονομίας και καινοτόμων δράσεων, μέσα από τη συνεργασία κορυφαίων ελληνικών και γαλλικών επιχειρήσεων.

Μετά την Αστυπάλαια, σειρά παίρνει το μικρό νησί των Δωδεκανήσων -των 500 κατοίκων- με ένα σχέδιο το οποίο περιλαμβάνει την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων για την παραγωγή καθαρής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές, την παροχή ηλεκτρικών οχημάτων και υποδομών επαναφόρτισης με ταυτόχρονη ενσωμάτωση «έξυπνων» συστημάτων δημόσιου φωτισμού, καθώς και την ανάπτυξη υποδομών 5G και ευρυζωνικών δικτύων και την εφαρμογή «έξυπνων» λύσεων στα δίκτυα ενέργειας και μεταφορών του νησιού.

Κλείσιμο
Πηγή: www.newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης