Σύγχρονα, καινοτόμα οικιστικά και εμπορικά κέντρα

Σύγχρονα, καινοτόμα οικιστικά και εμπορικά κέντρα

'Εργα που μετασχηματίζουν τις πόλεις σε πράσινα πρότυπα αειφόρου ανάπτυξης

day_group_header
Sponsored Content

Με 60 χρόνια εμπειρίας και δυναμική διεθνή πορεία στην ανάπτυξη ακινήτων και επενδύσεων, η Day Group υλοποιεί το όραμα του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας Δημήτρη Μουρκάκου για ένα σύγχρονο, καινοτόμο, πράσινο και ποιοτικό αστικό τοπίο στην Ελλάδα, εδραιώνοντας παράλληλα μια ισχυρή παρουσία στον κόσμο των real estate επενδύσεων.

Η Day Group έχει να επιδείξει ένα εντυπωσιακό portfolio εμπορικών και οικιστικών ακινήτων σε Ελλάδα και εξωτερικό. Προσφέρει ευρύ φάσμα εξειδικευμένων υπηρεσιών, πάντοτε με γνώμονα τη διασφάλιση της ποιότητας, της κορυφαίας εργονομίας και της υψηλής αισθητικής.

Υπογράφει εμβληματικά έργα στην αθηναϊκή Ριβιέρα και τα Νότια Προάστια, όπως το The First και το One South, βραβευμένο ως το πρώτο οικιστικό συγκρότημα στην Ελλάδα με πράσινο πιστοποιητικό GOLD, από τον εγνωσμένου κύρους φορέα πιστοποίησης LEED.

Με αιχμή την υψηλών προδιαγραφών, βραβευμένη βιοκλιματική σχεδίαση, η Day Group αναδεικνύεται σε αναπόσπαστο κομμάτι της ανάπλασης του ιστού των πόλεων στα πλαίσια μιας σύγχρονης αειφόρου ανάπτυξης.
Κλείσιμο
Για περισσότερες πληροφορίες: www.daygroup.gr

06-FRONT-NIGHT_FINAL
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης