Το σόου στο ΤΑΙΠΕΔ, το ματς NOVA και Cosmote (και τα πειρατικά) και η μάχη στη Newsphone

Το σόου στο ΤΑΙΠΕΔ, το ματς NOVA και Cosmote (και τα πειρατικά) και η μάχη στη Newsphone

Χαίρετε! Σήμερα είναι κοινοβουλευτική ημέρα με «μάχη» (όποιος τη δει) στη Βουλή για το εργασιακό νομοσχέδιο, αλλά αύριο είναι η «καλή μέρα» για το Μ.Μ. αφού το πρωί έρχεται η Γερμανίδα πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στην Αθήνα σε μία πολύ επιμελημένη παρουσίαση στην Αρχαία Αγορά του Ταμείου Ανάκαμψης.

DARKROOM_ROOM_FIN
Ουσιαστικά, η επίσκεψη και η τελετή λένε (οι πηγές μου) επιβεβαιώνει ότι η Ελλάδα είναι μία από τις πέντε πρώτες χώρες που θα λάβει τα 32 δισ. ευρώ (σε καλή μεριά) από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Tο βράδυ της Πέμπτης αναμένονται τα μεγαλεία της Dior στο Καλλιμάρμαρο (ελπίζω να μην βρέξει γιατί ο καιρός το στριφογυρίζει για μπόρα, αλλά την Παρασκευή) και μετά η χώρα πάει για το ιερό τριήμερο του Αγ. Πνεύματος, όπου… θα φύγουν και οι πέτρες για τα νησιά, το πρώτο τριήμερο μετά την πανδημία.

Τώρα που είπα πανδημία, θυμήθηκα την επιτροπή εμβολιασμού που «την έκανε» χθες κανονικά με την σύσταση για το AstraZeneca να μην το χρησιμοποιούν οι 60άρηδες και κάτω. Ό,τι του φανεί (κάθε φορά) του Λωλοστεφανή. Γι’ αυτό λοιπόν και εγώ λέω εκεί μέσα στο βαθύ θέρος του Αυγούστου, να… παίξει το σύστημα Μακρόν. Δηλαδή, να φάει η μαρμάγκα τους πολλούς τηλεοπτικούς μαϊντανούς επιστήμονες που έχουν on camera γνώμη για τα πάντα όλα.

Πηγή: www.newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης