H σφαγή στα κανάλια, η στροφή της ΔΕΗ και το παιχνίδι για τον Πρόεδρο της Εθνικής Τράπεζας

H σφαγή στα κανάλια, η στροφή της ΔΕΗ και το παιχνίδι για τον Πρόεδρο της Εθνικής Τράπεζας

–Χαίρετε! Μη νομίζετε ότι δεν παρακολουθεί με προσοχή τα τεκταινόμενα στο ΚΙΝΑΛ το Μ.Μ. αλλά και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, λάτρης της μακροπρόθεσμης στρατηγικής.

DARKROOM_ROOM_FIN
Χθες πήγε στη Βουλή σε μία… άσκηση συναίνεσης σε «πρόσκληση» της Φώφης για τη μετάβαση σε μία κλιματικά ουδέτερη οικονομία, στην οποία βέβαια δεν παρέστη ο κ. Τσίπρας. Αντιλαμβάνονται την κινητικότητα στον χώρο της Κεντροαριστεράς, βλέπουν τις τοποθετήσεις (Καϊλή με Λοβέρδο) και υπολογίζουν ως παίκτη τον Νίκο Ανδρουλάκη. Έχει θέματα προφίλ και εικόνας στον χώρο, αλλά είναι ένας άνθρωπος με ευρωπαϊκό background, λένε. Γενικώς, θέλουν να είναι (και είναι) πολύ προσεκτικοί με τον χώρο αυτόν και ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης που «βλέπει» την εικόνα μακροπρόθεσμα έχει τη γνώμη ότι θα προτιμούσε να ενδυναμωθεί παρά να εκλείψει. Φυσικά, όλοι έχουν τις συμπάθειές τους, αλλά στην πολιτική δεν αποτέλεσαν ποτέ και τον κύριο λόγο επιλογής.

-Ως ασέβεια εκλαμβάνω τη συμπεριφορά του Π. Πολάκη στον θρυλικό «κόκκινο εργολάβο», Χρήστο Καλογρίτσα. Έλεος, σύντροφε, ο άνθρωπος ήταν κομμουνιστής και Αριστερός προτού γεννηθείτε εσείς όλοι, κολλητός του Χαρίλαου και χρόνια στο νταραβέρι των media, δεν είναι τώρα να του ανεβάζετε το ζάχαρο γιατί μπορεί να κάνει και καμία τρέλα. «Ήχος και φως, μάνα μου», που λέει και γνωστός επιχειρηματίας όταν θέλει να πει ότι υπάρχουν οπτικοακουστικά στοιχεία για ένα θέμα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης