Το happy end στην Τράπεζα Αττικής, η (στάνταρ) γκρίνια του Βακάκη και οι νέες περιπέτειες της Φαμάρ

Το happy end στην Τράπεζα Αττικής, η (στάνταρ) γκρίνια του Βακάκη και οι νέες περιπέτειες της Φαμάρ

–Χαίρετε! Αυτά συμβαίνουν όταν λες χαλαρά τη γνώμη σου, Άλεξ, μπροστά σε μια κάμερα, στο twitter και στο Facebook… σαν να τα λες στο σαλόνι του σπιτιού σου και μετά πρέπει να πεις και συγγνώμη αν δεν άρεσαν στον πολύ κόσμο. Θα πείτε, εδώ ο… φουκαράς ο Αλέξης (ο Τσίπρας, όχι ο Πατέλης) είχε στο γραφείο του τον Καρανίκα κι εσένα σε πείραζε ένας συγκροτημένος άνθρωπος που λέει τη γνώμη του ελεύθερα για την αξία ενός πτυχίου;

dark-room_2
Εμένα δεν με ενοχλεί καθόλου, γιατί εγώ πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν δημόσια γνώμη και φυσικά και οι οικονομικοί σύμβουλοι ενός πρωθυπουργού (ξεχάσατε τι… πέταγε κατά καιρούς η κυρία Μιράντα Ξαφά;). Δεν νομίζω όμως ότι το πήρε τόσο χαλαρά ο πρωθυπουργός, αν κι έχει μια αδυναμία στον Άλεξ. «Τώρα, πάντως, προβλέπω μετά τη δημόσια συγγνώμη» να το μαζεύει λίγο το… ασταμάτητο σε δηλώσεις.

-Ανάγκα και οι Γερμανοί πείθονται, μας δίδαξε η εξέλιξη της υπόθεσης Atticabank, όπου εφαρμόστηκε με επιτυχία η δωρεάν συμβουλή της στήλης που έγραφε προ ημερών, αφήστε το crisis management, βγάλτε αμέσως τον ισολογισμό, στην Ελλάδα όλα ξεχνιούνται κ.λπ. Να μην πολυλογώ, οι άνθρωποι (σε ΤτΕ, Atticabank και KPMG) πέρασαν ένα δραματικό Σαββατοκύριακο και καθάρισαν την υπόθεση από τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας. Από μηχανής Θεός η ΤτΕ, η οποία με την παρέμβασή της διέσωσε την κατάσταση καθώς παρείχε εγγράφως στην KPMG τις διαβεβαιώσεις που ζητήθηκαν. Τα αφεντικά της KPMG εδώ και στη Γερμανία πείστηκαν κι άνοιξε ο δρόμος για γρήγορη εκτόνωση της κρίσης. Αλλωστε, ήταν ο μοναδικός τρόπος να διευθετηθεί το ζήτημα, διαφορετικά σε ΤτΕ και Atticabank θα ήταν εκτεθειμένοι σε νομικές διεκδικήσεις.

Διαβάστε την συνέχεια στο newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης