Επίδομα θέρμανσης: Ανοίγει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις

Επίδομα θέρμανσης: Ανοίγει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις

Επίδομα Θέρμανσης 2020: Αντίστροφη μέτρηση για τις αιτήσεις - Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

epidoma_thermansis
Χιλιάδες νοικοκυριά αναμένουν να ανοίξει η πλατφόρμα για το επίδομα θέρμανσης 2020.  Μέσα στις επόμενες ημέρες ή ακόμα και ώρες αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα των αιτήσεων για το επίδομα θέρμανσης, προκειμένου οι δικαιούχοι να λάβουν το φετινό επίδομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ για το επίδομα θέρμανσης θα ανοίξει εντός των προσεχών ημερών, το αργότερο μέχρι τις 9 με 10 Δεκεμβρίου.

Το επίδομα θέρμανσης που αρχίζει από τα 80 και φθάνει τα 600-700 ευρώ, θα δοθεί φέτος με βάση τις πραγματικές ανάγκες θέρμανσης της κάθε περιοχής της χώρας. Φέτος θα διατεθούν 84 εκατομμύρια για το επίδομα θέρμανσης, σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΡΤ.

Το φετινό επίδομα θέρμανσης θα είναι διευρυμένο, καθώς εκτός από τους δικαιούχους που χρησιμοποιούν πετρέλαιο θέρμανσης θα το λάβουν και όσοι καταναλώνουν φυσικό αέριο, υγραέριο, αλλά και τα νοικοκυριά ορεινών περιοχών που χρησιμοποιούν καυσόξυλα ή pellet.

Κλείσιμο

Επίδομα θέρμανσης: Πώς γίνεται η είσοδος στην πλατφόρμα της ΑΑΔΕ


Το σύνολο του επιδόματος θέρμανσης θα πιστωθεί εφάπαξ μετά την αίτηση του δικαιούχου στην ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ που θα ανοίξει μετά την Κοινή Υπουργική Απόφαση  για το νέο επίδομα.

Στη συνέχεια, την επόμενη χρονιά η ΑΑΔΕ θα επαληθεύσει αν τα στοιχεία για τις ποσότητες και το συνολικό τίμημα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Η είσοδος στην πλατφόρμα γίνεται με τους κωδικούς πρόσβασης για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Taxisnet, ωστόσο όσοι δεν έχουν, μπορούν να συνδεθούν χρησιμοποιώντας ως username τον ΑΦΜ τους και ως password τον αριθμό ειδοποίησης μίας εκ των Πράξεων Προσδιορισμού Φόρου των τελευταίων πέντε ετών.  

Ειδήσεις σήμερα: 

Κορωνοϊός: 300 νεκροί μέσα σε τρεις μέρες - Σε ποιες περιοχές ανεβαίνουν τα κρούσματα

Γιαγιά - συνοδός πολυτελείας, ετών 57, με επτά εγγόνια!

Lockdown: Ποια καταστήματα θα λειτουργήσουν στις 7 και ποια στις 14 Δεκεμβρίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης