Εmirates: «Πιστεύουμε κι αισιοδοξούμε για την Ελλάδα ως τουριστικό προορισμό»

Εmirates: «Πιστεύουμε κι αισιοδοξούμε για την Ελλάδα ως τουριστικό προορισμό»

«Θεωρούμε ότι το 2021 θα είμαστε σε θέση πετάμε σε όλους τους προορισμούς, αποκαθιστώντας το 100% του δικτύου μας το επόμενο καλοκαίρι», σύμφωνα με τον διευθυντή της Emirates για την Ελλάδα και την Αλβανία, Khalid Al Zarooni

Khalid-Al-Zarooni
«Πιστεύουμε στην Ελλάδα και παρά την πολύ δύσκολη χρονιά, συνολικά το 2020 λόγω της πανδημίας, θεωρούμε ότι το 2021 θα είμαστε σε θέση πετάμε σε όλους τους προορισμούς, αποκαθιστώντας το 100% του δικτύου μας το επόμενο καλοκαίρι».

Η δήλωση ανήκει στον διευθυντή της Emirates για την Ελλάδα και την Αλβανία, Khalid Al Zarooni, ο οποίος εξέφρασε αισιοδοξία για την πορεία της αγοράς την επόμενη χρονιά, με την εταιρεία να «βλέπει ήδη μία θετική τάση στο δίκτυό της, γεγονός το οποίο αξιολογούμε θετικά σε αυτή τη συγκυρία που είναι και παραμένει γεμάτη προκλήσεις σε διεθνές επίπεδο για την αεροπορική βιομηχανία». Ο κ. Al Zarooni ανέφερε ότι η Emirates έχει παρουσία στην Ελλάδα, 24 χρόνια, από το 1996 «και η ελληνική αγορά είναι πολύ σημαντική για εμάς. Θέλουμε να διατηρήσουμε τη δυναμική μας στην Ελλάδα και να ενισχύσουμε μελλοντικά το δίκτυό μας στη χώρα. Διατηρούμε αισιοδοξία για το επόμενο καλοκαίρι ότι θα μπορέσουμε να αποκαταστήσουμε το σύνολο του δικτύου μας στους προορισμούς που είχαμε το 2019, τόσο από πλευράς συνδέσεων όσο και από πλευράς χωρητικότητας. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα από εδώ και πέρα όσον αφορά και τους κοινούς κανόνες στα ταξίδια, που είναι ένα μεγάλο ζητούμενο για την αγορά. Ειδικά για την Ελλάδα, γεγονός είναι ότι ως Emirates είχαμε την πλήρη στήριξη της ελληνικής κυβέρνησης και του Διεθνούς Αερολιμένα της Αθήνας καθ’όλη τη διάρκεια της κρίσης.

Η πανδημία ήταν πολύ δύσκολη για πολλές βιομηχανίες, ιδίως για την αεροπορική βιομηχανία. Θα χρειαστεί χρόνος για να ανακάμψει ο κλάδος των αερομεταφορών σε επίπεδα προ πανδημίας, αλλά στην Emirates είμαστε αισιόδοξοι και βλέπουμε ήδη μια θετική εξέλιξη στην κινητικότητα του δικτύου μας».

Διαβάστε όλο το άρθρο στο newmoney.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

ΗΠΑ-Εκλογές 2020: Οι 4 πολιτείες που θα κρίνουν το αποτέλεσμα

Σίγουρος για τη νίκη ο Μπάιντεν: Ανακοίνωσε την επιστροφή στη Συμφωνία του Παρισιού

Αρνητικό ρεκόρ με 26 νέους θανάτους σήμερα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης