Επεισόδια σημειώθηκαν στη Λεμεσό το βράδυ της Τετάρτης όταν δυνάμεις της Αστυνομίας επιχείρησαν να διαλύσουν πλήθος διαδηλωτών που συγκεντρώθηκε στο κέντρο της πόλης για να διαμαρτυρηθεί για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού, το 5G και τη διαφθορά.
Οι περίπου 500 διαμαρτυρόμενοι απάντησαν πετώντας πέτρες κατά των αστυνομικών, ενώ στη συνέχεια έκαψαν περιπολικά και προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές, κυρίως στο παραλιακό μέτωπο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τραυματίστηκαν αστυνομικοί. Η Αστυνομία απέστειλε δυνάμεις ενίσχυσης στην περιοχή.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.