Επεισόδια σημειώθηκαν στη Λεμεσό το βράδυ της Τετάρτης όταν δυνάμεις της Αστυνομίας επιχείρησαν να διαλύσουν πλήθος διαδηλωτών που συγκεντρώθηκε στο κέντρο της πόλης για να διαμαρτυρηθεί για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού, το 5G και τη διαφθορά.
Οι περίπου 500 διαμαρτυρόμενοι απάντησαν πετώντας πέτρες κατά των αστυνομικών, ενώ στη συνέχεια έκαψαν περιπολικά και προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές, κυρίως στο παραλιακό μέτωπο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τραυματίστηκαν αστυνομικοί. Η Αστυνομία απέστειλε δυνάμεις ενίσχυσης στην περιοχή.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»