Εκτυπώσεις και μηχανισμοί γραφείου στη νέα εποχή

Εκτυπώσεις και μηχανισμοί γραφείου στη νέα εποχή

Οι εκτυπώσεις έχουν περάσει πλέον σε νέα εποχή και προσφέρουν πλεονεκτήματα, ευελιξίες που αλλάζουν τη δυναμική του αυτοματισμού τόσο στο γραφείο, όσο και στο σπίτι.

showing-good-results-group-young-freelancers-office-have-conversation-smiling

Όσο και εάν αλλάζουν τα δεδομένα της επικοινωνίας και της αλληλογραφίας στην digital εποχή που ζούμε, το «scripta manent» θα έχει πάντα ισχύ και διαχρονικό χαρακτήρα. Αποδεχόμενες οι επιχειρήσεις την παραπάνω αρχή, ολοένα και περισσότερες εταιρείες προωθούν την τεχνολογία και το paperless office αφού, το hard copy ήταν, είναι και θα παραμείνει αναγκαίο σε κάθε γραφείο.

Οι σύγχρονες εκτυπωτικές ανάγκες επιβάλλουν πλέον την ταχύτητα, τη σωστή διαχείριση, τη μείωση των άσκοπων εκτυπώσεων και του κόστους σε αναλώσιμα ανά σελίδα καθώς και στη συντήρηση των μηχανημάτων.

Η απάντηση σε όλες αυτές τις ανάγκες βρίσκεται στο MPS (Managed Printed Service), μια υπηρεσία που μας βοηθά να πετύχουμε σε ελάχιστο χρόνο τον απόλυτο έλεγχο των εκτυπώσεων που έχει πραγματικά ανάγκη η κάθε επιχείρηση, ενώ ταυτόχρονα μειώνει την αλόγιστη χρήση χαρτιού, αναλωσίμων και το κόστος του service.

Pantum

 

Κάτι τρέχει με την Pantum
Η Pantum κατατάσσετε στις ηγετικές εταιρείες τεχνολογίας, έχοντας ως στόχο της την καινοτομία, την παροχή των πιο αξιόπιστων και ποιοτικών λύσεων εκτύπωσης και οπτικής απεικόνισης στους καταναλωτές μέσα από τη διαρκή αναζήτηση και την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών. Η Pantum παράγει σύγχρονα πολυμηχανήματα, σχεδιασμένα ειδικά ώστε να υποστηρίζουν τον σύγχρονο τρόπο εργασίας και τις νέες ανάγκες που δημιουργούνται .

Η εταιρεία Π.ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ Α.Ε.Ε. μέσα από την αποκλειστική της συνεργασία με την Pantum, διαθέτει στην ελληνική αγορά, τώρα πια και από το ηλεκτρονικό της κατάστημα ArvanitiShop, προτάσεις που καλύπτουν ολόκληρο το εύρος των εκτυπώσεων προσφέροντας στους πελάτες της ιδανικές λύσεις, τόσο για τις ανάγκες στο γραφείο, όσο και για το σπίτι. Παρέχοντας σε συγκεκριμένα μοντέλα της τη δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης Wi-Fi, κάνει τον εκτυπωτή να γίνεται πλέον παιχνίδι επιτυγχάνοντας γρήγορα και αποτελεσματικά εκτύπωση, αντιγραφή, έγχρωμη σάρωση, εκτύπωση διπλής όψης, καθώς και την εκτύπωση όλων των αρχείων από το κινητό ή το tablet .

Ένα από αυτά, είναι το Μ7105DW, το νέο laser πολυμηχάνημα, που αποτελεί την ιδανική λύση για επιχειρήσεις και ιδιώτες αφού πρώτον η εγκατάσταση γίνεται πολύ εύκολα, από γνώστες και μη, δεύτερον ξενοιάζουμε από συνεχόμενες παραγγελίες άρα και έξοδα για την αγορά αναλωσίμων (το toner του είναι διάρκειας 11.000 σελίδων και το drum 25.000 σελίδων), και τρίτον έχει μεγάλη διάρκεια τεχνικής συντήρησης 150.000 σελίδων. Μια ακόμα εναλλακτική πρόταση και ένας από τους πιο αποδοτικούς εκτυπωτές είναι ο laser εκτυπωτής Pantum P2509W που σχεδιάστηκε για πολυάσχολα σπίτια και μικρά γραφεία.

Πλέον μπορείτε εύκολα να εκτυπώσετε ασύρματα από το κινητό σας τηλέφωνο ή το tablet σας και η εγκατάσταση τώρα γίνεται παιχνιδάκι με ένα μόνο click. Ακόμη, προσφέρει εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξη αλλά και προτάσεις απόκτησης με μορφή leasing με πολύ ευνοϊκούς όρους.

31626
Κλείσιμο

 

Success story

Η Π.ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ Α.Ε.Ε. είναι μια εταιρεία με επιτυχημένη πορεία που κατάφερε σταδιακά μέσα στα 40 χρόνια λειτουργίας της να αποτελέσει μια σημαντική δύναμη στο χώρο του αυτοματισμού γραφείου. Έχει επιλεγεί ως αντιπρόσωπος από μεγάλες εταιρείες, ενδεικτικό της εμπιστοσύνης που εμπνέει η εταιρεία σε μεγάλους κατασκευαστές σε διεθνές επίπεδο.

Η εταιρεία διαθέτει ένα άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό, η αποτελεσματικότητα του οποίου οφείλεται στις συνεχείς εκπαιδεύσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και διαθέτει διανομείς- συνεργάτες οι οποίοι είναι ειδικευμένοι σε τεχνικό επίπεδο και εξυπηρέτηση.

Οι εγκαταστάσεις στην Μεταμόρφωση (Ήρας 6, στο 10ο χλμ. εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας) δίνουν την ευκαιρία σε όλους να γνωρίσουν από κοντά, στην μεγαλύτερη έκθεση που υπάρχει στην Ελλάδα με τις δυνατότητες της ψηφιακής τεχνολογίας, να ενημερωθούν για τα εξελιγμένα συστήματα εκτύπωσης και δικτύωσης και να αποκτήσουν γενικότερα μια ολοκληρωμένη πληροφόρηση στην διαχείριση εγγράφου.

Παράλληλα η εταιρεία διαθέτει την ολοκληρωμένη σειρά των προϊόντων της μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα ArvanitiShop με άμεση παράδοση σε όλη την Ελλάδα.


INFO

Ζητήστε  πληροφορίες  στα τηλέφωνα  210-2854000 και στο  info@arvanitishop.gr


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης