Wall Street: Κέρδη για δεύτερη συνεχόμενη συνεδρίαση

Wall Street: Κέρδη για δεύτερη συνεχόμενη συνεδρίαση

Πώς διαμορφώθηκαν οι τρεις μεγάλοι δείκτες στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης

wall_tuesday
Με κέρδη ολοκλήρωσαν τη σημερινή συνεδρίαση οι 3 βασικοί δείκτες της Wall Street, εν μέσω μία σιγουριάς από πλευράς επενδυτών ότι θα διατηρήσει την υποστηρικτική της νομισματική πολιτική, στη διήμερη συνεδρίασή της, η οποία ολοκληρώνεται την Τετάρτη.

Ο Dow Jones έμεινε σχεδόν αμετάβλητος σημειώνοντας οριακή άνοδο 0,01%, κλείνοντας στις 27.995,60 μονάδες, ο S&P 500 κέρδισε 0,52%, στις 3.401,2 και ο Nasdaq πρόσθεσε 1,21%, στις 11.190,32.

Οι επενδυτές εμφανίζονται αισιόδοξοι αναφορικά με τις αποφάσεις της Fed κατά την πρώτη της συνεδρίαση, αφότου ο διοικητής Τζερόμ Πάουελ δήλωσε ότι θα διατηρήσει μια πιο φιλική στάση για τον πληθωρισμό.

Τα σημερινά κέρδη στο αμερικανικό χρηματιστήριο ήρθαν κι ενώ τα στοιχεία για την βιομηχανική παραγωγή στις ΗΠΑ τον Αύγουστο, έδειξαν ότι ανέκοψε αισθητά ταχύτητα.

Έντονη μεταβλητότητα παρουσίασε η μετοχή της Apple, καθώς τελικά παρέδωσε τα κέρδη 3% τα οποία σημείωνε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, σε μία ημέρα κατά την οποία παρουσίασε μία γκάμα νέων προϊόντων και υπηρεσιών, ωστόσο δεν αποκάλυψε το νέο iPhone 12.

Ο S&P 500 δημοσίευσε 21 νέα υψηλά 52 εβδομάδων και κανένα νέο χαμηλό, ενώ ο Nasdaq κατέγραψε 63 νέα υψηλά και 19 νέα χαμηλά.

Κλείσιμο
Ο όγκος συναλλαγών ανήλθε στα 8,99 δισ. μετοχές, σε σύγκριση με τον μέσο όρο των 9,33 δισ. μετοχών των τελευταίων 20 ημερών διαπραγμάτευσης.

Πηγή: www.newmoney.gr

Ειδήσεις σήμερα

Γιαννούλης για την πρόκριση του ΠΑΟΚ: Κάναμε κατάθεση ψυχής και τα καταφέραμε

Ξέφρενοι πανηγυρισμοί των οπαδών του ΠΑΟΚ για την πρόκριση επί της Μπενφίκα (βίντεο)

A Bola: «Ο τάφος της Μπενφίκα στη Θεσσαλονίκη»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης