Ο Λάκης Λαζόπουλος σε γαλλική κωμωδία

Ο Λάκης Λαζόπουλος σε γαλλική κωμωδία

Οσο κι αν η είδηση ακούγεται Πρωτοπριλιάτικο ψέμα είναι αληθινή!

lazopoulos_mesa
Οσο κι αν η είδηση ακούγεται Πρωτοπριλιάτικο ψέμα είναι αληθινή. Ο Λάκης Λαζόπουλος, συντόμως, σε ξέφρενη και ανάποδη κωμωδία εντελώς γαλλικής παραγωγής!

Με Γάλλους παραγωγούς. Οι οποίοι ενθουσιάστηκαν με την ιδέα και το σενάριο. Και με cast αποτελούμενο, επίσης από Γάλλους.

Η ιδέα και το σενάριο δικό του. Οπως ο ίδιος μου έλεγε σε μια σύντομη, φιλική συνάντηση που είχα μαζί του «ό,τι καλύτερο έχω γράψει μέχρι σήμερα στην διαδρομή μου»

Μετά από αφόρητες πιέσεις-λόγω δημοσιογραφικού βίτσιου-μου αποκάλυψε μόνο την αφετηρία της ιστορίας. Αλβανός Trans στο σημερινό Παρίσι. Με άφθονα επακόλουθα που διαρκώς ανατρέπουν το στόρι.

Το περσινό καλοκαίρι, στην Πάρο ο διάσημος Φρανσουά Οζόν, γνωστός ως σκηνοθέτης της ταινίας «Οι 8 γυναίκες», φιλοξενούμενος του Λαζόπουλου, όταν διάβασε το σενάριο αντέδρασε με ενθουσιασμό.

Στη συνέχεια το σενάριο κατέληξε στα χέρια Γάλλων παραγωγών, μετά από δύο μεταφράσεις ώστε το κείμενο να είναι προσαρμοσμένο στις γαλλικές προδιαγραφές.

Οι παραγωγοί απάντησαν κι αυτοί με ενθουσιασμό. Μάλιστα για του λόγου το αληθές ο Λάκης μου έδειξε την ηλεκτρονική αλληλογραφία με τους Γάλλους παραγωγούς, χωρίς όμως να αποκαλύψει τα ονόματά τους, «Σε αυτό το στάδιο το θεωρώ γρουσουσιά» μου έλεγε μετά από κάθε δική μου πιεστική έφοδο.

Ανατρεπτικά, βάζω στοίχημα πάνω σε αυτό, θα είναι και τα θεατρικά νέα σχετικά με τον Λάκη Λαζόπουλο από τη νέα «χειμερινή» σεζόν.
Κατά τα φαινόμενα το έργο δεν θα είναι δικό του, δεν θα είναι ελληνικό, δεν θα το σκηνοθετήσει ο ίδιος και δεν θα το ανεβάσει σε μεγάλη σκηνή, στην λεγόμενη «εμπορική» πιάτσα.

Κλείσιμο
Με απλά λόγια η κάθοδός του, τα δύο τελευταία χρόνια, λειτούργησε σαν το καλύτερο εφαλτήριο για έναν πιο ώριμο και ουσιαστικό προορισμό. «Δεν φαντάζεσαι πόσο καλό μου έκανε».

Ο Λάκης μόνο για λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης