Η Άλκηστη Χαλικιά παρουσιάζει διαδραστικά το παραμύθι της «Το κουτί του Σιλάν»

Η Άλκηστη Χαλικιά παρουσιάζει διαδραστικά το παραμύθι της «Το κουτί του Σιλάν»

Στις 20 Οκτωβρίου στο Βιβλιοπωλείο Booktique - Ένα μοναδικό παραμύθι που προσεγγίζει το προσφυγικό, ένα από τα πιο καίρια ζητήματα των ημερών μας με μεγάλη ευαισθησία και τρυφερότητα

koytisilan
Το Σάββατο 20 Οκτωβρίου στις 12:00, οι εκδόσεις Ίκαρος και το βιβλιοπωλείο Booktique, σας προσκαλούν στη διαδραστική παρουσίαση του βιβλίου της Άλκηστης Χαλικιά σε εικονογράφηση της Ντανιέλας Σταματιάδη «Το κουτί του Σιλάν».

Ένα μοναδικό παραμύθι που προσεγγίζει το προσφυγικό, ένα από τα πιο καίρια ζητήματα των ημερών μας με μεγάλη ευαισθησία και τρυφερότητα.

Ελάτε να γνωρίσετε την Άλκηστη Χαλικιά από κοντά και να μάθετε τι έχει καλά φυλαγμένο στο κουτί του ο Σιλάν!

Πληροφορίες
Βιβλιοπωλείο Booktique 
Πατριάρχου Ιωακείμ 21, Αθήνα 106 75 
Τηλέφωνο: 21 0723 5425



Έγραψαν για το βιβλίο:
"...Αγάπη για όσα άφησε πίσω του και για όσα θα γνωρίσει στο μέλλον περιέχει σε μεγάλες δόσεις «Το κουτί του Σιλάν» που έγραψε η Άλκηστη Χαλικιά και εικονογράφησε η Ντανιέλα Σταματιάδη. Μια τρυφερή και αισιόδοξη ιστορία για τα αυτονόητα συστατικά της ευτυχίας: τη φιλία και την αποδοχή."
Ελένη Κορόβηλα, Bookpress.gr

Κλείσιμο
"...Η ιστορία προκαλεί συγκίνηση στον ενήλικο αναγνώστη, ενώ δίνει τη δυνατότητα στον μικρό σε ηλικία ακροατή να έρθει σε επαφή με το θέμα της προσφυγιάς και της μετεγκατάστασης, της προσπάθειας για αρχή μιας νέας ζωής μακριά από τον πόλεμο και το τι μπορεί να αισθάνεται ένα παιδί που έχει βίαια αποκοπεί από το γνώριμό του περιβάλλον και τώρα προσπαθεί να σε ένα νέο."
Ζωή Κοσκινίδου, Κόκκινη Αλεπού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης