Κυκλοφόρησαν τα νέα Ημερολόγια Καλοτυχίας για το 2019

COVER_HIGH

Από τις εκδόσεις «Μύρτος»

Τα νέα Ημερολόγια Καλοτυχίας από τις Εκδόσεις Μύρτος κυκλοφόρησαν σε δύο εκδόσεις για το κοινό. Δείτε τα νέα ημερολόγια:«Θέλετε αγάπη, υγεία, ευτυχία; Θέλετε να προσελκύσετε την καλή σας τύχη; Να νιώθετε αισιόδοξοι, να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, να έρθει η επιτυχία στη ζωή σας, να κερδίσετε... να απολαύσετε... να ξεκινήσετε το νέο κεφάλαιο της ζωής σας με τίτλό «2019» από μια νέα καθαρή σελίδα;

Αν λοιπόν τα θέλετε όλα αυτά, αν επιθυμείτε να μάθετε τους βασικούς κανόνες του παιχνιδιού της ζωής, την απέραντη ομορφιά που δεν έχετε ανακαλύψει, τις τεράστιες δυνατότητες που υπάρχουν κρυμμένες μέσα σας, το Ημερολόγια Καλοτυχίας 2019 είναι αυτό που ψάχνετε.

Στις σελίδες του θα ανακαλύψετε όλα τα αντίδοτα που θα σας οδηγήσουν βήμα βήμα να ενεργοποιήσετε τη θετική σκέψη που είναι ο μαγνήτης για να έλξει το καλό στη ζωή σας. Καλώς ορίσατε στο νέο μαγικό ταξίδι της χρονιάς».

Η δεύτερη έκδοση των Ημερολογίων Καλοτυχίας είναι αφιερωμένο στον Πόντο και την Παράδοση.«Ένα ξεχωριστό Ημερολόγιο για τον πολιτισμό, τις παραδόσεις, την κοινωνική ζωή και τον λαογραφικό πλούτο του Ποντιακού λαού, μέσα από τις αφηγήσεις οικογενειών από τον Πόντο που δεν έπαψαν ποτέ να τιμούν και να σέβονται τις ρίζες και τους προγόνους τους.

Ένα συγκινητικό ταξίδι στο χθες, τις μυρωδιές, τα αρώματα, τα χρώματα και τις συνήθειες των κατοίκων του Πόντου. Παραδόσεις που διατηρούνται ζωντανές από γενιά σε γενιά.

Ο Πόντος είναι ιδέα, πίστη και παράδοση. Ναι στις μνήμες, ναι στις ρίζες μας».

Τα Ημερολόγια Καλοτυχίας κυκλοφορούν από τις εκδόσεις «Μύρτος» σε όλα τα βιβλιοπωλεία.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

vivlio01-mesa

Αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ, η συγκλονιστική βιογραφία του Στίβεν Χόκινγκ, μιας από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες όλων των εποχών : «Χόκινγκ, ο Άνθρωπος, η Ιδιοφυία και η Θεωρία των Πάντων» του Joel Levy.

2