«Τυφλά ψάρια»: Γιατί υπάρχει και ελληνική αστυνομική λογοτεχνία

simos1

Η πολυαναμενόμενη δεύτερη υπόθεση του αστυνόμου Καπετάνου

Τα βραβευμένα Βατράχια ήταν το πρώτο μυθιστόρημα του Δημήτρη Σίμου και εκείνο που εγκαινίασε τον Ιανουάριο την αστυνομική σειρά Σκοτεινά Νερά των νέων BELL Best Seller με ήρωα τον αστυνόμο Καπετάνο. Το βιβλίο αυτό αγαπήθηκε από αναγνώστες και κριτικούς, κατέκτησε τις λίστες των bestseller και ανέδειξε τον ταλαντούχο Δημήτρη ως έναν από τους κύριους εκφραστές του νέου μεσογειακού νουάρ, της νέας ελληνικής αστυνομικής λογοτεχνίας που βρίσκεται τα τελευταία χρόνια σε συνεχή ανοδική πορεία.

Τώρα, οι Εκδόσεις BELL σας παρουσιάζουν το πολυαναμενόμενο δεύτερο βιβλίο της σειράς Σκοτεινά Νερά,
τα «Τυφλά Ψάρια», όπου ο αστυνόμος Καπετάνος καλείται να διαλευκάνει τη δολοφονία μιας νεαρής γυναίκας και παράλληλα να αντιμετωπίσει τους δαίμονες του δικού του παρελθόντος. Σκοτεινό, μυστηριώδες, έξυπνο και με κινηματογραφική πλοκή, το δεύτερο μυθιστόρημα του Δημήτρη Σίμου είναι εδώ και σας καλεί να βυθιστείτε σε ακόμη πιο Σκοτεινά Νερά…

Κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα και τα βιβλιοπωλεία στις 11 Μαΐου 2018

Περίληψη
Το άψυχο σώμα μιας νεαρής μητέρας ανακαλύπτεται στα βράχια της θάλασσας, δίπλα στην αλάνα του Φάρου. Ο αστυνόμος Καπετάνος καλείται να ξεμπλέξει το κουβάρι ενός φόνου που θα εμφανίσει μπροστά του ένα στοιχειωμένο παρελθόν. Ο υπόκοσμος βγαίνει από το σκοτάδι αναζητώντας μια θέση στο φως με ανταμοιβή το χρήμα.  Μυστικά αίματος μέσα στην οικογένεια. Αδελφικοί δεσμοί που καμουφλάρονται. Το φως μπορεί να δώσει τη λύση. Τα ψάρια πρέπει να τυφλωθούν, να χάσουν το πλεονέκτημα του καμουφλάζ. 
Μια παράνομη ερωτική σχέση οδηγεί στην καταστροφή. Η προσπάθεια αναρρίχησης στα ανώτερα κοινωνικά στρώματα θα αποτελέσει την αρχή για το παιχνίδι. Ένα παιχνίδι χωρίς νικητή.

Η παρουσίαστη τουβιβλίου θα γίνει στις 11 Μαΐου  στις 19:30, στο βιβλιοπωλείο MONOGRAM
paroysiasi

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

mouseia_main01

ΠΡΑΔΟ – Μαδρίτη
Η μεγαλειώδης συλλεκτική σειρά των πολυτελών τόμων με τα κορυφαία μουσεία του κόσμου, που κυκλοφόρησε στην Ιταλία με την Corriere dela Serra και έγινε ανάρπαστη, συνεχίζεται στο ΘΕΜΑ.

vivliodfg1

Ενας άντρας αυτοεξορίζεται σε ένα μακρινό νησί μετά από έναν δύσκολο ερωτικό χωρισμό. Θα παλέψει ανάμεσα στην αγάπη και το μίσος που συνιστούν τον έρωτα, μήπως λυτρωθεί από τον πόνο και τη σύγχυση