«Η γουρούνα κάνει πάρτι»: Ένα υπέροχο βιβλίο για παιδιά

«Η γουρούνα κάνει πάρτι»: Ένα υπέροχο βιβλίο για παιδιά

Ένα υπέροχο βιβλίο που διδάσκει στα παιδιά τη σημασία της φιλίας και της απλότητας

«Η γουρούνα κάνει πάρτι»: Ένα υπέροχο βιβλίο για παιδιά
Ένα υπέροχο βιβλίο που διδάσκει στα παιδιά τη σημασία της φιλίας και της απλότητας ισοπεδώνοντας με χιούμορ τον  κατεστημένο μύθο των μεγάλων που θέλει την επιτυχία και την χαρά δύο ασύμβατες και μακρινές έννοιες.

Στη ζωή μπορείς να τα έχεις όλα: οι επιτυχημένοι δεν είναι απαραίτητα δυστυχισμένοι και οι χαρούμενοι δεν είναι απαραίτητα αποτυχημένοι.

Και το κυριότερο: για να κερδίσεις την επιτυχία δεν χρειάζεται να απαρνηθείς την αγάπη: η Νίτσα η γουρουνίτσα μεγαλοπιάνεται κι αποκλειστικά με τους στόχους της καταπιάνεται. Έχει τόσες δουλειές που πρέπει να τελειώσει, δε βρίσκει χρόνο στους φίλους να αφιερώσει. Άλλωστε, πλησιάζουν τα γενέθλιά της την Παρασκευή, κι ετοιμάζει την πιο φανταχτερή γιορτή. Όταν δουν πόσα έχει καταφέρει, είναι σίγουρη ότι θα χαρούν, ότι θα καταλάβουν και θα τρέξουν να τη συγχαρούν.

Κλείσιμο
Έτσι συνεχίζει με τις ετοιμασίες, η επιτυχία, σκέφτεται, χρειάζεται θυσίες. Όμως οι περιπέτειες που συναντάει θα της μάθουν τι πραγματικά μετράει… Μια διασκεδαστική ιστορία που καταρρίπτει το μύθο ότι, την επιτυχία αν θες να πλησιάσεις, όσα αγαπάς πρέπει κάποτε να θυσιάσεις.     

Εκδόσεις ΠΑΤΑΚΗ. Συγγραφέας: Ανδρέας Αρματάς. Εικονογράφηση: Γιώργος  Σγουρός
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης