Το Άγκιστρο του θανάτου από τους Άντερς ντε λα Μοτ και Μονς Νίλσον

Το Άγκιστρο του θανάτου από τους Άντερς ντε λα Μοτ και Μονς Νίλσον

 Το μυθιστόρημα που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Κέδρος μεταφράζεται σε 12 γλώσσες

Book_Exof
Το Άγκιστρο του θανάτου είναι το πρώτο βιβλίο της σειράς ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΣΤΟ ΕΣΤΕΡΛΕΝ των Άντερς ντε λα Μοτ και Μονς Νίλσον, στην οποία εκκεντρικοί χαρακτήρες έρχονται αντιμέτωποι με το ψυχρό πρόσωπο του θανάτου στο παραθαλάσσιο Εστερλέν της νότιας Σουηδίας. Το μυθιστόρημα που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Κέδρος μεταφράζεται σε 12 γλώσσες.

H υπόθεση
Σε ένα ειδυλλιακό χωριό του Εστερλέν, στη νότια Σουηδία, η επιχειρηματίας και μεσίτρια Γέσι Άντερσον βρίσκεται νεκρή σε μια πολυτελή βίλα την ημέρα των ραντεβού με υποψήφιους αγοραστές. Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για ατύχημα, είναι όμως έτσι;
Η Άντερσον ήταν αντιπαθής στους κατοίκους της περιοχής, γιατί η βίλα αλλά και ολόκληρο το συγκρότημα κατοικιών που έχτιζε δίπλα στη θάλασσα απέκλειαν την ελεύθερη πρόσβαση στην παραλία και αλλοίωναν την αρχιτεκτονική της περιοχής. Οι επιστολές και οι κινήσεις διαμαρτυρίας δεν κατάφεραν να εμποδίσουν τα σχέδιά της. Μήπως κάποιος έφτασε μέχρι τον φόνο για να τη σταματήσει;

Οι συγγραφείς
Ο Άντερς ντε λα Μοτ (γεν. 1971) είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους Σουηδούς συγγραφείς αστυνομικής λογοτεχνίας. Ήταν αξιωματικός της σουηδικής αστυνομίας επί οχτώ χρόνια. Εργάστηκε εφτά χρόνια ως διευθυντής ασφαλείας σε εταιρία ηλεκτρονικών υπολογιστών. Από το 2010 έχει αφοσιωθεί στο γράψιμο. Τα βιβλία του έχουν τιμηθεί με πολλά βραβεία και έχουν μεταφραστεί σε τριάντα γλώσσες. Από τις εκδόσεις Κέδρος κυκλοφορούν Το τέλος του καλοκαιριού, Το έγκλημα του φθινοπώρου, Η φωτιά του χειμώνα, Η θυσία της άνοιξης και Το άγκιστρο του θανάτου.

Ο Μονς Νίλσον (γεν. 1977) είναι κωμικός ηθοποιός, διευθυντής τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών επί σειρά ετών και σεναριογράφος πολλών θεατρικών έργων και κινηματογραφικών ταινιών.

Ειδήσεις σήμερα:

Αναβαθμισμένες εκδόσεις myDATA και timologio από την ΑΑΔΕ - Σε λειτουργία από σήμερα

Ποια είναι η αίρεση των Άμις από την οποία επηρεάστηκαν οι Παλαιοχριστιανοί της Κορινθίας


Ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει προτάσεις για δουλειά αλλά περιμένει το εφετείο, λέει ο Παύλος Χαϊκάλης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης