Αυτή την Κυριακή το συναρπαστικό μπεστ σέλερ του John Grisham, «Ο Μεσάζων» είναι στο ΘΕΜΑ

Αυτή την Κυριακή το συναρπαστικό μπεστ σέλερ του John Grisham, «Ο Μεσάζων» είναι στο ΘΕΜΑ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, η CIA και οι πανίσχυρες μυστικές υπηρεσίες εμπλέκονται σε μια επικίνδυνη υπόθεση, με πρωταγωνιστή έναν πρώην κατάδικο που γνωρίζει υπερβολικά πολλά για το τελειότερο σύστημα παρακολούθησης στον κόσμο. Το σασπένς είναι εθιστικό, από την πρώτη σελίδα.

book-XRWMA
Με το πορτραίτο ενός αποτυχημένου Προέδρου των ΗΠΑ αρχίζει την αφήγησή του ο John Grisham στο εξαιρετικό μυθιστόρημά του «Ο Μεσάζων». Σαν μαριονέτα της CIA, o Πλανητάρχης καθοδηγείται να απονείμει χάρη σε έναν συγκεκριμένο κατάδικο -και από εκεί αρχίζουν όλα.

Ο Grisham, ο συγγραφέας των παγκόσμιων μπεστ σέλερ και μετρ της πλοκής, υφαίνει προσεκτικά έναν πυκνό ιστό από γεγονότα και πρόσωπα, τα περισσότερα από τα οποία δρουν στο σκοτάδι των παρασκηνίων. Η πολιτική, οι μυστικές υπηρεσίες, ο νόμος και, φυσικά, η παρανομία και το έγκλημα, συνθέτουν ένα εκρηκτικό σκηνικό.

Αυτή την Κυριακή το συναρπαστικό μπεστ σέλερ του John Grisham, «Ο Μεσάζων» είναι στο ΘΕΜΑ


Ο κεντρικός ήρωας είναι ο «Μεσάζων», δηλαδή ο Τζόελ Μπάκμαν, πρώην μεγαλοδικηγόρος και πανίσχυρος παράγοντας της πολιτικής ζωής της Ουάσιγκτον. Αυτός επωφελείται από τη γενναιοδωρία του Προέδρου των ΗΠΑ, αφού είχε περάσει τα τελευταία έξι χρόνια της ζωής του ως κρατούμενος σε μια ομοσπονδιακή φυλακή. Η απελευθέρωσή του προκάλεσε μεγάλη εντύπωση, κανείς όμως δεν γνωρίζει πως ο Πρόεδρος του έδωσε χάρη κάτω από την αφόρητη πίεση της CIA. Φαίνεται πως ο Μπάκμαν, τις ημέρες της παντοδυναμίας του, είχε κατορθώσει να αποκτήσει πρόσβαση σε στοιχεία τα οποία θέτουν σε κίνδυνο το πιο εξελιγμένο σύστημα παρακολούθησης στον κόσμο.

Μη χάσετε αυτή την Κυριακή μαζί με το Πρώτο ΘΕΜΑ το συγκλονιστικό μυθιστόρημα «Ο μεσάζων» του John Grisham.

book-3D
Κλείσιμο


Ποιος είναι ο John Grisham

Γεννημένος το 1955 στο Άρκανσο των ΗΠΑ, ο John Grisham ονειρευόταν να γίνει επαγγελματίας παίκτης του μπάσκετ. Καταλαβαίνοντας όμως γρήγορα πως δεν είναι φτιαγμένος για τέτοιου είδους καριέρα, σπούδασε νομικά και ξεκίνησε την άσκησή του στο ποινικό δίκαιο. Παρότι γνώρισε πολλές φορές την απόρριψη μέχρι να καταφέρει να εκδώσει το πρώτο του μυθιστόρημα, A Time to Kill, το 1988, μόλις τρία χρόνια αργότερα μπήκε στη λίστα των πιο επιτυχημένων συγγραφέων θρίλερ στον κόσμο με το μυθιστόρημά του The Firm, το οποίο έγινε μια cult κινηματογραφική ταινία. Τα έργα του έχουν ξεπεράσει σε πωλήσεις τα 300 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο και έχουν μεταφραστεί σε περισσότερες από σαράντα γλώσσες. Εννέα μυθιστορήματά του έχουν μεταφερθεί στη μικρή και στη μεγάλη οθόνη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης